- 7,973
- 4,743
- 113
Eşref Başkan kazancin daim.olsun dm bekliyorum dost
Sal gelsinTam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
hadi baba şansın daim olsun attığın gelsin bekliyoruzTam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
Bir zamanlar ben 🫀🫀🫀 daim olsun dostumTam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
Çerçeve yaptır bence😃Tam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
Hadi bakalımTam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
Bu defa gelirse beni listeye alSakın dotlar acele etmeyelim sakin
Tam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
[/QUOT
Maşallah. Kazancın daim olsun. Güzel ekran
Bizim borçlar bitmez kumara düşer yine borclanirizo tablodan bize de lazım borçları bitiririz![]()
bi ara bitti dost hepsini ödedim de işten çıktım o yüzden biraz açıldık mecbur yaşta ilerleyince alamıyon ailedenBizim borçlar bitmez kumara düşer yine borclaniriz)
Allah kimseyi borçlu yaşatmasın zor dostum bende sıkıntıdayım herkesin maaşı artarken bizim maaşları düşürdülerbi ara bitti dost hepsini ödedim de işten çıktım o yüzden biraz açıldık mecbur yaşta ilerleyince alamıyon aileden
Aga ödül almayan 3-4 kişidir zaten kasa girmeSakın dotlar acele etmeyelim sakin
Tam tablo yapmalik görüntü.. hep dostlarin desteği ile oldu. Kendime moral veriyorum dostlar son kupon için 😃😃😃Ekli dosyayı görüntüle 902933
Amin kirvem büyük bi vurup çekilsek kenara yada iyi bir iş aile kursak kafii mis gibi olurAllah kimseyi borçlu yaşatmasın zor dostum bende sıkıntıdayım herkesin maaşı artarken bizim maaşları düşürdüler![]()