- 3,131
- 751
- 113
7 üçlük son per
Niye bitsin laOradaki para, bitmeden bitmez kumar böyle bişey
Şaka gibi vallaha o kadar kupondan bize düşen harcadığımız internet paketi oldu 😅165k kâr ile kapatıyoruz günü dostlar bu kadar yeterli.. elimden geldigince ulaştım 43-44 kişiye falan... Herkese iyi geceler
Hayırlı geceler olsun inşallah üstad165k kâr ile kapatıyoruz günü dostlar bu kadar yeterli.. elimden geldigince ulaştım 43-44 kişiye falan... Herkese iyi geceler
Kanka son kuponda ben nasıl giremedim listeye 😅Hayırlı geceler olsun inşallah üstad
Son olarak banada ulassaydin bı roll yapsaydım @EşrefTEK80165k kâr ile kapatıyoruz günü dostlar bu kadar yeterli.. elimden geldigince ulaştım 43-44 kişiye falan... Herkese iyi geceler
Bol şanslarUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929
Hadi bakalım bol şansUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929
Won diyebilir miyizUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929
Bol şans kanka mesaiyi devredip geliyorumUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929
Bol şansUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929
Bol şansUlan dost.. al o zaman bu gelirse az onceki kuponun parası çıkıyor. Sen ve bir kaç kişi için daha son adımı yaparız gelirse buEkli dosyayı görüntüle 902929