- 4,259
- 1,347
- 113
Kesene bereketDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Kesene bereketDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Ben disaridayim 😀Dostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Sana ulasilacak şimdi seni ilk yazdım reisBen varım dost yap bi adım daha😃
Ben almadım @EşrefTEK80 hahahaDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
En temiziYok reis futbol hiic oynamiyorum ben
Ben almadım yeni geldim 😅Dostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Haaa dedim zevkşne belki 😂Yok reis futbol hiic oynamiyorum ben
Genemi alamadık yavSana ulasilacak şimdi seni ilk yazdım reis
Hosgeldin reis atalım o zaman tek maç tek adım😃😃Ben almadım yeni geldim 😅
İnceleme yapıyordur@RamizAmca nereye kayboldu ya
bizi unutma eşrefimmSana ulasilacak şimdi seni ilk yazdım reis
Zirvede birak dışarıda kalmayan varsa. Komandomusun kaç saattir uykusuzsun😄Dostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Eyw reis şansın bol olsun😊Sana ulasilacak şimdi seni ilk yazdım reis
Ben bugün hiç almadım. Sanırım bunu almışımdır amaDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Yav reis yasak yazdirmayin bana işte varsın. Ulasilacak Ramiz amcayi bekliyorumGenemi alamadık yav
Hoşgeldin dosttBen almadım yeni geldim 😅