- 1,109
- 554
- 113
ne olursa olsun 173ü görünce kapadım benBu maç saha bitmez
ne olursa olsun 173ü görünce kapadım benBu maç saha bitmez
öndeyim az farklaaİyi ozaman 800 mesaj olduk bine yaklastik
Gelsin sıradaki dostDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
42 kişiye dağıttık reis zor kısımları bitti ne 😀😀Şimdi ayıkla pirincin taşını
adamsın sen adamm bu adam daha ne yapsınnnDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Şendeyiz 😂Cimbom’a bastın mı la doğru söyleDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Ben varım dost yap bi adım daha😃Dostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Valla reis bu açıklansın ben vallahi hakettimDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Yok reis futbol hiic oynamiyorum benŞendeyiz 😂Cimbom’a bastın mı la doğru söyle
Çıkarsa gölgesinde serinleyelim dost42 kişiye dağıttık reis zor kısımları bitti ne 😀😀
bu sefer denk gelmezse ben dışarıdayım şu anDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Kesene BereketDostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı
Kesene bereket.Dostlar ödül sahibi 7 kişiye dağıtım olacak. Birazdan ulaşılacak. Devam mı tamam mı 😃😃😀 hala dışarda kalan ben alamadim diyen var mı