Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Tek Maç Tek Kupon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,009
18,368
113
Bu adamın rolünü takip etmiyorum belki son zamanlarda kimsenin dagitmadigi kadar da dağıtmıştır eyvallah lakin kendisine tavsiyem rollerinde 3 tane herkesin malumu yamyam kardeşler var. Şimdiye kadar yaralı parmağa işediklerine kimse şahit olmamış. Forumu geçim kaynağı olarak kullan bu zatlari kendi rolünden uzak tutarsa diğer takip eden arkadaşlar için çok daha adil olmuş olacak. @EşrefTEK80

KaRaa

Genç Yaşlı Farketmez..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,759
5,593
113
fransız maçları futbolda olsun baskette olsun hep alta doğru sonuçlanıyor bu umarım gelir

akcakocalı

Chobain
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,220
6,347
113
Bu adamın rolünü takip etmiyorum belki son zamanlarda kimsenin dagitmadigi kadar da dağıtmıştır eyvallah lakin kendisine tavsiyem rollerinde 3 tane her kesin malumu yamyam kardeşler var. Şimdiye kadar yaralı parmağa işediklerine kimse şahit olmamış. Forumu geçim kaynağı olarak kullan bu zatlari kendi rolünden uzak tutarsa diğer takip eden arkadaşlar için çok daha adil olmuş olacak. @EşrefTEK80
Hak veriyorum dost sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...