- 18,707
- 13,582
- 113
Her baş her yürek her omuz devamı neydiKnka iş güç artık eskisi gibi. Giremiyom
Her baş her yürek her omuz devamı neydiKnka iş güç artık eskisi gibi. Giremiyom
Ne diyorsun kardeşim sen ne hakkından bahsediyorsun 35 kişiye ulasmisim 23k para atmışım 1 günde daha ne konuşuyorsun sen. Benim parama mi ortaksin ? Yeter ama sabahtir yaKazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80
Antepli üyeleri es geç dost tavsiye ederim.Ne diyorsun kardeşim sen ne hakkından bahsediyorsun 35 kişiye ulasmisim 23k para atmışım 1 günde daha ne konuşuyorsun sen. Benim parama mi ortaksin ? Yeter ama sabahtir ya
Tebrikler şimdiden kesene bereketEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Reis bunun mantığı ne rolunAntepli üyeleri es geç dost tavsiye ederim.
Forumun para avcısı oNe diyorsun kardeşim sen ne hakkından bahsediyorsun 35 kişiye ulasmisim 23k para atmışım 1 günde daha ne konuşuyorsun sen. Benim parama mi ortaksin ? Yeter ama sabahtir ya
Tam kuponu yüklüyodum buraya mesajı gördüm huzurum kaçtı yemin ederim ya
Foruma 5tl katkısı olmayan insanları muhatap alırsan morelin bozulurTam kuponu yüklüyodum buraya mesajı gördüm huzurum kaçtı yemin ederim ya
Neyin mantığını soruyorsun kıral kumarin mantığını soruyorsan mantığı yokReis bunun mantığı ne
Bir şey derdim de ban yemek istemiyorum hele Eşref’in konusunu kirletmek hiç istemiyorum git kardeşim güzelce uyarıyorum gitKazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80
Kendiside Antepli olmasınAntepli üyeleri es geç dost tavsiye ederim.
yoksay de geç 100k dağıtsan 101k niye dağıtmadın diyen cıkarTam kuponu yüklüyodum buraya mesajı gördüm huzurum kaçtı yemin ederim ya
Bu Eşref Tekin yaptığı şey nedir ben anlamadım abiNeyin mantığını soruyorsun kıral kumarin mantığını soruyorsan mantığı yok
Bol şanslar dostEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Yükle esref kadir gelmedenTam kuponu yüklüyodum buraya mesajı gördüm huzurum kaçtı yemin ederim ya