- 9,222
- 4,111
- 113
Hep öyle diyorsun bize gelmiyor sıraEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Hep öyle diyorsun bize gelmiyor sıraEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Uzak durMerkezefendi - telekom maçı için alt bahsi nasıl Beyler sizce ?
Bol bol şansEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Arif Efendiye göre Merkez Efendi iyidirMerkezefendi - telekom maçı için alt bahsi nasıl Beyler sizce ?
Bol şanslar kralEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Sen takiple referans oluruz 😃😃Hep öyle diyorsun bize gelmiyor sıra
Bol şans diliyorum dostumEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Türk Marleye göre de Türk Telekom iyidirArif Efendiye göre Merkez Efendi iyidir
İnsBugün senin günün olsun o zaman dostum umarım
Cemsin e 3 ay sonraya randevu ver dost sıra vardı deSen takiple referans oluruz 😃😃
Bol şanslarEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
hoş geldin dost 😅Türk Marleye göre de Türk Telekom iyidir
bol şansEvet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Knka iş güç artık eskisi gibi. GiremiyomCemsin e 3 ay sonraya randevu ver dost sıra vardı de
Evet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Kazancın daim bol olsun Alamayan arkdslara attirsin yardimcilarn hakkina Girdiniz adama degil 👍 @EşrefTEK80Evet dostlar tekrardan selamlarr.. son 2 saatte Tumbete 75k daha vurdum. Tek adımlık kupon aticam gelirse bugün faydalanamayan 6-7 kişiye ulaşırım.
Arif efendi buradaysa kupon gelir 😅Cemsin e 3 ay sonraya randevu ver dost sıra vardı de