Aynen bu lıg ne olacagı bellı olmazDağ 2 periyot var hiç belli olmaz
Aynen bu lıg ne olacagı bellı olmazDağ 2 periyot var hiç belli olmaz
Kısmet şansımız varsa gelir artık bu 777 Spin her gün verilecekmiş ha öyle yazıyor telegram'da bet.comHer perıyot 50 lazım ımknasız
Hangı sıteKısmet şansımız varsa gelir artık bu 777 Spin her gün verilecekmiş ha öyle yazıyor telegram'da bet.com
BetkomHangı sıte
Yok ole bır bonus nasıl aldınBetkom
Hediye kutucuğunda Sen dalga mı geçiyorsun Nasıl yok yalan mı söylüyorumYok ole bır bonus nasıl aldın
Bu lig ikinci yarıları sever uzama ihtimali de var bol şans dostumGelirse dağıtım yapalım dostlar 3 kişiye. son adım.
Bak o 700 TL'nin üstünde hediye kutucuğu var sana ekran görüntüsü olarak atıyorum bakHediye kutucuğunda Sen dalga mı geçiyorsun Nasıl yok yalan mı söylüyorum
Açtım maçı seyredicemBasla artık
Kanka şu betkom muhabbeti neyBasla artık
Bak ekran attım hediye kutucuğu var 777 Spin veriyoruz swettet de 1 liradan mesela 1000 lira mı çıktı 1000 lira yatırıyorsun 2000 lira olarak hesaba geçiyor ya 2.000 lirayı bir kere çevirip çekiyorsun 5.000 liraya kadar çekim diyorKanka şu betkom muhabbeti ney
Sporda da geçerli oluyor muBak ekran attım hediye kutucuğu var 777 Spin veriyoruz swettet de 1 liradan mesela 1000 lira mı çıktı 1000 lira yatırıyorsun 2000 lira olarak hesaba geçiyor ya 2.000 lirayı bir kere çevirip çekiyorsun 5.000 liraya kadar çekim diyor