Ülkede adalet yokta burda gene adalet var ki ödül alamadın 😀Senin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Ülkede adalet yokta burda gene adalet var ki ödül alamadın 😀Senin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Senin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
@EşrefTEK80 senin yerinde olsam bir daha rol açmam bu i****** yüzünden
La ben sana Telegramdan cevap vermemişim unutmuşum yaBu eleman her konuya gidip beni de ekle bişe olmaz diyordu bi ara. Bişe diyince de küfrediyordu
aceleye gerek yok reisimDostlar 11.30 da bizim maçı. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
Ya hadi kardeşim dayı yaşlı adam bilmiyor sen körmisinBenide sorsana elin değmişken
Çerezlik gerek yok başkan 11.30 da paslaşırızDostlar 11.30 da bizim maçı. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
Kokoreç kırmızı çizgim@wasil kokoreç parası için burda onu ayrı tutalım
Kırmızı ışık yanarsa bı 3 lubmac 1 kupon atacam buraya abi 😉🙂😀Dostlar 11.30 da bizim maçı. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
@wasil şu memura ateşle biseyler gidip kamu kuruluşunda sinirden karılara taciz etmesinDostlar 11.30 da bizim maçı. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
Bi arada ben liste tutarım herkes bana güvenir yazıyordu kimse tanımıyordu bide 😀Bu eleman her konuya gidip beni de ekle bişe olmaz diyordu bi ara. Bişe diyince de küfrediyordu
Takiplik küçük kupon olabilir aslında . Muhabbet sarıyor çünküDostlar 11.30 da bizim maç. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
Attim gldimiDm sen atabilir misin bana dayicim
Boşa harcama parayı 1 saat de muhabbet edelimDostlar 11.30 da bizim maç. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon
Sevmeyenler de çok var ama benim buradan banlanmamı isteyen var ya birkaç tane teneke var da kendi etrafında dönüp duruyorKral biliyorum seni o yüzden seviliyorsun Forumda delikanlı adamsın
TamamdırAttim gldimi
Bekle 11.30'da ise 11.30'da oynaDostlar 11.30 da bizim maç. Hiç boş beleş olmayan takımlara oynamayalim. Ben kendim için fazlasiyla kazanç aldık zaten. Ama ödül alamayanlar için de biraz daha devam etme niyetindeyim. Ama boşa kürek atmayalım. İşi olan 11.30 da gelsin konuya işi olmayan da sohbete devam edebiliriz. Öylesine de takip edelim muhabbet arasin da kupon olsun derseniz çerezlik yapayım atayım buraya kupon