- 35,181
- 25,999
- 113
Arsız ve yüzsüzleri görünce dayanamiyorumSabah sabah iyi giydiriyon sende 😂😂
Arsız ve yüzsüzleri görünce dayanamiyorumSabah sabah iyi giydiriyon sende 😂😂
Lan terbiyesizlk yapma öğlen gelmissinSenin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Bize var dendiii😃😃😃Vay m adam sanki zorunda ya sanki borcu var bize
Bu şahıs hep böyle gergin ama forumda 1 lira dağıtımı yok hepte bu tür insanlar böyle konuşuyor
Selma diriltti yiğenDayı sen ne zaman dirildin
Kral biliyorum seni o yüzden seviliyorsun Forumda delikanlı adamsınYasin Benim hakkımda kim ne diyorsa desin hiç fark etmez Ben günü kurtarırım kayar giderim aç köpek gibi fazlasında gözüm yok çoğu insan gibi fazlasını alayım fazlasını alayım fazlasını alayım
Yok la acik mi bi ara shellaca kapattirmistim oyuzden gorsel attimDayı ulaşamazlarsa bana laf etme valla seçildinmi bilmiyorumda seçildiysem dm gelir
Sen hiç konu açmadığın için bilmezsin böyle şeylei konu sahibi her mesajı okuyamaz tek tek bakamaz rastgele gözüne kim çarparsa ona atarSenin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Adam sövmüş. Sırf şu sinyalleri izlemek için duruyorum aşırı eğlenceli 😂😂Arsız ve yüzsüzleri görünce dayanamiyorum
Sen bir insansan bytenis hayvandırSenin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Öyle bir şey yokBize var dendiii😃😃😃
Dayı senin dm gene kapalı la açmamışsın ki neyse @GOKAYBET dayı seçildimi burdan söylede ona dm açamamışYok la acik mi bi ara shellaca kapattirmistim oyuzden gorsel attim
adam kuponu attıgında 4 kısıydık gelirse 4kısıye odul yazmıs zaten ondan sonra doldu burasıSenin yapacağın rolünde dağıtımda insan gibi cvb vermiyon kaçıncı bu takip ediyoz eş geciyon adaletini sikim
Bu eleman her konuya gidip beni de ekle bişe olmaz diyordu bi ara. Bişe diyince de küfrediyorduSen hiç konu açmadığın için bilmezsin böyle şeylei konu sahibi her mesajı okuyamaz tek tek bakamaz rastgele gözüne kim çarparsa ona atar
Dm sen atabilir misin bana dayicimYok la acik mi bi ara shellaca kapattirmistim oyuzden gorsel attim
Benide sorsana elin değmişkenDayı senin dm gene kapalı la açmamışsın ki neyse @GOKAYBET dayı seçildimi burdan söylede ona dm açamamış
@wasil kokoreç parası için burda onu ayrı tutalım3 5 kuruş için yapmayın böyle şeyler zaten atarsa atar olayı dilencilige cevirmeyin 😅