- 28,278
- 26,379
- 113
Onu bulamayanda var şükretDün gece camiden kandil simiti dağıttılar onunla kahvaltı yapıyorum mükemmel zenginlik 😀
Onu bulamayanda var şükretDün gece camiden kandil simiti dağıttılar onunla kahvaltı yapıyorum mükemmel zenginlik 😀
Sana da Tebrikler Kral kazancın daim olsun Güzel insanlar her zaman kazansın kıskanç fesat insanlar kaybetsinHadi iyi sabahlar herkese, kazananlara tebrikler
Çayıda camide iç missDün gece camiden kandil simiti dağıttılar onunla kahvaltı yapıyorum mükemmel zenginlik 😀
Yok Ağa burda@Ahmetdeveci nerdesin burda mısın kardeşim sen ?
Birisi şuna büyük harf yazmasının sebebini sorabilir mi. Ayrıca yasak olduğunu da söylerseniz sevinirim ne cins insanlar bu antepliler yaDenver yaz lütfen brom yaa
Hahahahahhaag en son uyuyacağım demişti yolda yürüdüm falan diyordu@Ahmetdeveci nerdesin burda mısın kardeşim sen ?
Dayı onuda 2 tane aldık içinden burdaki çalışanlara verdikOnu bulamayanda var şükret
BüllükKüfür misali kullanırsak nasıl bi ad verilir buna
Ben kaybettim bilgin olsunSana da Tebrikler Kral kazancın daim olsun Güzel insanlar her zaman kazansın kıskanç fesat insanlar kaybetsin
Ahmet şuan rüyasında Ribaund indiriyor@Ahmetdeveci nerdesin burda mısın kardeşim sen ?
Mkoyde sabah corbadi verilior 3 cedit ekmek de bol suda veriolarÇayıda camide iç miss
Kolay gelsin hocam45k vurduk totelde gece.. Süper oldu umarım daha da uçuşa geçeriz.. kemerleri bağlayın dostlar🤣🤣
Olsun Bir dahakine kazanırsın Güzel insanlar her zaman kazansınBen kaybettim bilgin olsun![]()
Reis var miyim ben45k vurduk totelde gece.. Süper oldu umarım daha da uçuşa geçeriz.. kemerleri bağlayın dostlar🤣🤣
Çocuk iki gün takip etti eğer şuan burdaysa ulaşırsa 2k rol bakiye ödül onaHahahahahhaag en son uyuyacağım demişti yolda yürüdüm falan diyordu