- 28,278
- 26,379
- 113
Yinede guzel bi mac oldu tam seyirlik
Bayılırım bayılırım adamın makattan kan alırım@wasil tam seni özetlemiş aslında
Ömer ürundülDayı başka ihtimal kalmadı hepsini söyledin zaten 😀
benim aklıma biri geliyorda neyseO çalışıyor o arada geliyor çalışmayıp da burada Duranlar
Atarlanma sakin kal şakasına dedimSabahtir bir tane mesajın yok . Gelmissin şimdi buraya huzur bozmaya hayırdır kardeşim ?
Muroooo Joe bana bulaşıyor ense köküne şaplak atsanaO çalışıyor o arada geliyor çalışmayıp da burada Duranlar
Makattan derken biraz daha açsak mı rapor atacamda anlamlı olsunBayılırım bayılırım adamın makattan kan alırım![]()
HhahhahhahhaMuroooo Joe bana bulaşıyor ense köküne şaplak atsana![]()
Denver yaz lütfen brom yaa128.131 35 Saniye DENGER GEL BUGÜN FORUMDA KİMSE KAYİP YASAMSN @EşrefTEK80 REİS KAZANDI BİLMEDM BİR KARDESMDE KAZANSIN
Patron ha çıktı ha çıkacak diye konuya mesaj bırakmadım, 1.30 saat oldu patron çıkmadı takipteydik ama ne patron çıktı ne de konuya dahil olduk alacağın olsun patronSabahtir bir tane mesajın yok . Gelmissin şimdi buraya huzur bozmaya hayırdır kardeşim ?
Bel ile dizler arasında kavisli çizgili delikli yerMakattan derken biraz daha açsak mı rapor atacamda anlamlı olsun
Küfür misali kullanırsak nasıl bi ad verilir bunaBel ile dizler arasında kavisli çizgili delikli yer