Yakısır reisss günün hayırlı olsunŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Yakısır reisss günün hayırlı olsunŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Uzadıktan sonra zaten gelmiyor gebersin denver şu denvere varya nba da bunlar 1 milwake 2Noldu yatttı diyenler geri dönmüş 😀
Yakışır eşrefim daim olsun kazancınŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Günaydın yasom 4 gün oldu çeyrek kokoreç yiyemedikBol şans dost
Dedim ya ben kaybediyor Eşref kazansın çünkü ben 1 kişiye atacaktım adam 4 kişiye atıyoUzadıktan sonra zaten gelmiyor gebersin denver şu denvere varya nba da bunlar 1 milwake 2
Noldu la gece bişeymi oldu burda geneÇatlasın patlasın delirsin kendilerini kessinler çok mutlu oldum yemin ediyorum senin şu Kuponun gelmesi onları ayığım ben
Olmaz mı reis . Sessiz sessiz sizin mesajlari okuyorlar bide. Neyse hiç sorun değil . Dağıtım yapıp devam etcem maç varsa. 2 gündür çok az dağıttık 13 kişiye ulasabildik sadece. çok emek edenler var onlarda faydalanana kadar devam.Bu saatte yatsin die dua edenmi var kuponuna
Yok bir şey olacağından değilNoldu la gece bişeymi oldu burda gene
Konu nedir bilmiyorum ama seni takip ettim kaç defa yağ çekmede Master yapmışsın Tebrik ediyorumÇatlasın patlasın delirsin kendilerini kessinler çok mutlu oldum yemin ediyorum senin şu Kuponun gelmesi onları ayığım ben
Uzasın belki nefessiz kalıp ölürler enişte jokic le edwards harici ölsün ztnMac yine uzuyo
Konuda değişik adamlar varmış oryantal gibi yanar dönerNoldu la gece bişeymi oldu burda gene
Sabahtir bir tane mesajın yok . Gelmissin şimdi buraya huzur bozmaya hayırdır kardeşim ?Beni tarif etmissin ahaha