- 3,269
- 780
- 113
Tebrikler
Minnesotanin tek tek başaklarini yiebiliriz
Valla şansın var eşref TebriklerŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
tebrikler tekrardanŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Tebrikler reisimŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Noldu la sana kim naptı geneŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Biz varmiyoz reisŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Çatlasın patlasın delirsin kendilerini kessinler çok mutlu oldum yemin ediyorum senin şu Kuponun gelmesi onları ayığım benŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Hahaha adamŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Kim sana öyle beddua eder kafasına taş yağsın bukadr zengin gönüllü dagitiyrsunŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Bu saatte yatsin die dua edenmi var kuponunaŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Yüreğine sağlikŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...
Tebrikler eşref kardeş 4 gündür konudayım çeyrek kokoreç içinŞimdi bu kupon var ya kazanan bu kupon... İçi erim erim giden , yatsın diye dua eden. Sessiz sesszi burayi takip eden cop arabalarina hediye olsun... 5 dostuma daha ödül gönderiyorum çatır çatır catlayin...