- 28,279
- 26,379
- 113
Cok iyi macti o bide asvel efesZor kral uzasın bari 7 fark bişi değil geçen gördük adamlar 15 farktan gelip 2 kez uzatıp maçı aldi Sacramento
Cok iyi macti o bide asvel efesZor kral uzasın bari 7 fark bişi değil geçen gördük adamlar 15 farktan gelip 2 kez uzatıp maçı aldi Sacramento
Kansız atsaydi uzatmaya ihtiyaç yoktu umarım uzatır hiç değilseBir uzatmaya gitse süper olacak
HahahaBana olmaz da diğer kıponu bilmiyorum tabi
valla yaHatta biraz daha sayı şu beraberliği bir yakalasa ya
Sende sabah akşam iciyon sonun iyi değilViskimi açtım gelirse güzel olur
Sac da öyle bi özellik varki uzattığı her maçı kazanıyor nedense bak eskiden ne oynarsım ona ya burası nba tabi hiç belli olmaz 3dk 40 sayı atarlar miami maçı gibi örneğinZor kral uzasın bari 7 fark bişi değil geçen gördük adamlar 15 farktan gelip 2 kez uzatıp maçı aldi Sacramento
Zaten hiç iyi değil son aylarım 😀Sende sabah akşam iciyon sonun iyi değil
Barcelona baskonia maçı peki 3 kez uzadı 250 sayıdan fazla çıktı geçen haftaCok iyi macti o bide asvel efes
Sabah şu saatte viskimi içilir dost bide dün gece kandildi onu kutladın heraldeViskimi açtım gelirse güzel olur
Christmas kutlıyorum kankaSabah şu saatte viskimi içilir dost bide dün gece kandildi onu kutladın heralde
Isteseler her 10 saniyede sayi atarlarSac da öyle bi özellik varki uzattığı her maçı kazanıyor nedense bak eskiden ne oynarsım ona ya burası nba tabi hiç belli olmaz 3dk 40 sayı atarlar miami maçı gibi örneğin
valla ya
[/QUOT. At ye
Ghehhhshsh adammChristmas kutlıyorum kanka
Abree sen varya çok farklı bi çarsın ha 😀Christmas kutlıyorum kanka