- 14,558
- 26,717
- 113
Sen hangisini diyorsan bilmiyom 😀Hangi metini diyon sen
Sen hangisini diyorsan bilmiyom 😀Hangi metini diyon sen
Maç bakıyordur kupon gelir şimdiEşref gitti laa kokoreç mi göt mü hangisinden tiksindi![]()
Metinin arkasında ben varım ona kimse ban atamaz tanıdıklarımiz var kritik mevkilerde
Tabiki metingsHangi metini diyon sen
Hangi metinin arkasında olduğunu bilmiyon mu mülayim arkasından tanırsın arkasında olduğuna göre 😂🤣Sen hangisini diyorsan bilmiyom 😀
Enişte 100 tane milli piyango bileti aldım 1 ocakta 1 milyon dağıtım var listeyi hazirlaHangi metinin arkasında olduğunu bilmiyon mu mülayim arkasından tanırsın arkasında olduğuna göre 😂🤣
Bol şanslar MülayimEnişte 100 tane milli piyango bileti aldım 1 ocakta 1 milyon dağıtım var listeyi hazirla
Mülayim en fazla ne aldın milli piyangodan bunca senelik mülayimsinEnişte 100 tane milli piyango bileti aldım 1 ocakta 1 milyon dağıtım var listeyi hazirla
Aha mülayim 😁Sen hangisini diyorsan bilmiyom 😀
Svaüyü üEn son yazdı sinirlendi gitti adam
Yarısını amorti kurtarsan iyiEnişte 100 tane milli piyango bileti aldım 1 ocakta 1 milyon dağıtım var listeyi hazirla
Son 3 haneden fazlası yok 😀Mülayim en fazla ne aldın milli piyangodan bunca senelik mülayimsin
NeSvaüyü ü
100 tane aldıysa seri almıştır yarısını nasıl kurtarsın amortiyleYarısını amorti kurtarsan iyi
Muro anlamadım laaSvaüyü ü
Eyvallah golfcümetin naberBol şanslar Mülayim
Nimet abladan alsaydın bariSon 3 haneden fazlası yok 😀