Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,352
7,699
113
Dostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Ey Allah dost güzel düşünce adaya veda etme üslü en güzelmusuül

djebbi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,210
594
113
Dostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Dm in acik diil baskan sen bana dm at☺

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,555
1,633
113
Sen cansın can

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...