- 20,365
- 7,702
- 113
91 olmus
Kardeşim sen palyaço musun bu ne şakalar böyleHangi renk
İsterse 500 olsun91 olmus
Profil nerde tanıyamadımKardeşim sen palyaço musun bu ne şakalar böyle
Hayde diyrlimDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
AdamDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Eyw dostDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Çıkartımızı bildimiz gibi indirdik veysel efendiyiProfil nerde tanıyamadım
Hadi bakalım yapıştır gelsinDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Bravo beBurda forum da bir arkadaş 91.5 üst oynamıştı hadi la ev at bir sayı daha adam da kazansın hadi be
İyi düşünmüşsün teşekkürler dost. Sen kazanda gerisi önemli değil valla heyecanli oluyorDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
ilk mesajdan beri takip eden bendim ama olsun bol şanslar :dDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
Neden djebbi ben değildeDostlar bol şanslar gündüz ki kazancımiza geri ulaştık .500 TL de kâr ettik.. @djebbi reis sen dm ye gel en azından sana kâr ı atalım . Kalan arkadaşlarımızla devam edicez. Bu dönüş oldu öyle ummuyorum gelsinn aksın bu gece herkes ödül alsın.. kazandıkça daha da ödüller kişiler artacak dostlar. Sabahtir takip edenler var . Sonu kötü biterse de en azından bir kaç kişi faydalanmis nasiplenmis olur
İsmi değişik diyeNeden djebbi ben değilde
Attı mi kaç olduBurda forum da bir arkadaş 91.5 üst oynamıştı hadi la ev at bir sayı daha adam da kazansın hadi be
Tebrikler sen ne zaman bu kasa yüz bin decen hedef 10 milyonBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..