- 9,263
- 4,141
- 113
Ben sigara içmem bu bir ikincisi kimseden bişey dilenmem bu arkadaş konuyu biliyor ondan öyle dedimdaha düne kadar sigara almak için millete yalvarıyordun la şimdi beter ol diyıorsun düşmez kalkmaz sadece Allah raporcu cemsin![]()
Ben sigara içmem bu bir ikincisi kimseden bişey dilenmem bu arkadaş konuyu biliyor ondan öyle dedimdaha düne kadar sigara almak için millete yalvarıyordun la şimdi beter ol diyıorsun düşmez kalkmaz sadece Allah raporcu cemsin![]()
Eşrefim yeni kupon nedir
Bende varım canım sorun yok 😂@EşrefTEK80 ben geldim sen rahatça oyna
bol şanslar eşrefimÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol şans eşrefim daha yeni geldim haÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Tebrikler dost bol sansÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
HelalÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
HelalÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Rasgele reisÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol sanslar dost basliyor muyuzÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol sans bu sefer bizde takip edelim az bı salinda 🤣Çinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...