- 13,315
- 5,829
- 113
bizimkisi fakir kokosu zenginin kokosundan 1 kalite düşükFakirler Koko içmez yalnız kanka met çeker 😁
bizimkisi fakir kokosu zenginin kokosundan 1 kalite düşükFakirler Koko içmez yalnız kanka met çeker 😁
Hepsi aynı bok sanki zenginin içtiği Koko güzel mi oda aşırı panik kararsızlık sinir halleri yoksunluk yapar boş işler en iyisi Tekirdağ altinseriFakirler Koko içmez yalnız kanka met çeker 😁
Sen yakında kalp krizinden gidersin o zaman kankq 🤣bizimkisi fakir kokosu zenginin kokosundan 1 kalite düşük![]()
Manyak mısın la arada fark olur tabiHepsi aynı bok sanki zenginin içtiği Koko güzel mi oda aşırı panik kararsızlık sinir halleri yoksunluk yapar boş işler en iyisi Tekirdağ altinseri
Neymiş kanka mesela kokain beyni mi geliştiriyor Superman mi yapıyorManyak mısın la arada fark olur tabi
Kanka sen çok uzaksın belli bu işlere boşver uzaktan seyretNeymiş kanka mesela kokain beyni mi geliştiriyor Superman mi yapıyor
Aahah iyi adam amaCemsin olsaydı koko içiyorlar diye yönetime bildirirdi
maleseffKayıp mı yaşadık abi @EşrefTEK80
Tam çaydan bi yudum almıştım çayı püskürttüm senin yüzünden 😂😂Cemsin olsaydı koko içiyorlar diye yönetime bildirirdi
Helal olsun lan sana şansın dailm olsunBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
Dost dediğiniz insanlara dikkat edin dolandırıcı var aramızda kardeşimCemsin olsaydı koko içiyorlar diye yönetime bildirirdi
Günaydın dostHayırlı sabahlar bol şanslar herkese