- 6,722
- 1,002
- 113
LatinErhan asyalı seviyor galiba
LatinErhan asyalı seviyor galiba
Reis aradığım pp şükürErhan asyalı seviyor galiba
Kadın bütün herkesi içeri aldıracak bundan önemli kimse yok şuan ulkedeReis aradığım pp şükür
Kadın totoda çektirmediği kimse kalmamışKadın bütün herkesi içeri aldıracak bundan önemli kimse yok şuan ulkede
Hilal Cebeci yle var mı bi alakasıKadın bütün herkesi içeri aldıracak bundan önemli kimse yok şuan ulkede
Bence başkan suçlu kanka Koko çekiyor karilarla kullandiriyor buluyor yani yatar mı bilmem ama lekelendiErhan asyalı seviyor galiba
Geçmişte az şey yapmadık hilale deHilal Cebeci yle var mı bi alakası
La olm ülke de koko çekmeyen mi var siz hangi ulkede yasiyonuz ben bilmiyorum hiç mi dışarılardan haberiniz yok her koko çekeni içeri alicaklarsa ülkede adam kalmaz önemli olan o kokoyu kimin ulkeye soktuğu ticaretini yapıyorsa tabiki ceza yesin ama sadece ictiyse saçmalık içeri alınmasıBence başkan suçlu kanka Koko çekiyor karilarla kullandiriyor buluyor yani yatar mı bilmem ama lekelendi
bende çekiyorum 5tl ile güzel oluyor onlar 100$ ile çekiyor bu zoruma gidiyor sadeceLa olm ülke de koko çekmeyen mi var siz hangi ulkede yasiyonuz ben bilmiyorum hiç mi dışarılardan haberiniz yok her koko çekeni içeri alicaklarsa ülkede adam kalmaz önemli olan o kokoyu kimin ulkeye soktuğu ticaretini yapıyorsa tabiki ceza yesin ama sadece ictiyse saçmalık içeri alınması
Doğuş götürüyordu bi araGeçmişte az şey yapmadık hilale de
Enistee yasimizi ortaya çıkardı durduk yereDoğuş götürüyordu bi ara
Çok bilgili adamsın . İmreniyorum sana dostDoğuş götürüyordu bi ara
Kanka senin ki tebeşir tozudur 5 TL ne aq 🤣bende çekiyorum 5tl ile güzel oluyor onlar 100$ ile çekiyor bu zoruma gidiyor sadece![]()
Severiz kasa yokVoleybol 🏐 bülteni var Allah'tan yoksa maç kalmadı ahah
Kanka adam demek ki radara yakalanmış bizde Koko çeken çok biliyoruz bakarsanLa olm ülke de koko çekmeyen mi var siz hangi ulkede yasiyonuz ben bilmiyorum hiç mi dışarılardan haberiniz yok her koko çekeni içeri alicaklarsa ülkede adam kalmaz önemli olan o kokoyu kimin ulkeye soktuğu ticaretini yapıyorsa tabiki ceza yesin ama sadece ictiyse saçmalık içeri alınması
olmayınca mecbur 5tl kağıdı rulo yapıyoruz içi boş bankamatik kartıyla sehpa üzerinde kokoyu düzlüyoruz çekiyoruz onlardan özendik hep fakirliğin göz körü olsunKanka senin ki tebeşir tozudur 5 TL ne aq 🤣
Fakirler Koko içmez yalnız kanka met çeker 😁olmayınca mecbur 5tl kağıdı rulo yapıyoruz içi boş bankamatik kartıyla sehpa üzerinde kokoyu düzlüyoruz çekiyoruz onlardan özendik hep fakirliğin göz körü olsun![]()