- 3,270
- 780
- 113
Unarım herkes kazanır gönlüne göre
Yok be bu sabah kazandik ödül yine isim soyisim atmadık metalik.0 sanki ödül alsak napcaz lose MK ben ödülümü Eşref veririm hahaha yatırım ASELSANOoo zengin
Valla bide o maçı seçtim biliyonmu şöyle inandırıcı olsun diye ahmet şey yazmış hucüm ribaund demiş yemin ediyorum bayılacaktım gülmektenYalnız 80 sayı çıkarsa üzer 😄
Ribond yazmış birde hızlı yazacam diye 😁Valla bide o maçı seçtim biliyonmu şöyle inandırıcı olsun diye ahmet şey yazmış hucüm ribaund demiş yemin ediyorum bayılacaktım gülmekten
Isim değiştirmedi bide onu yapsaydiReis bakıyorum foto benim lan ben nasıl yaptım diyorum isime baktım da farkettim🤣🤣
Yazıyordum az önce dur dedin durdumBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha
Yazalım dostBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha
Neyse valla bak o kadar iyi geldi ki gülmeyeli uzun zaman olmuş nasıl aklıma geldi bu benim akşam akşamRibond yazmış birde hızlı yazacam diye 😁
1 saatlik çekime yapılmazBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha
O kadar profosyonel olamadım ama iyiydiel feneri açık yazmıyordu ordan anlamamız gerekiyordu aq
Enişte az önce yarım adım rolling yaptık nerdeydin sen1 saatlik çekime yapılmaz
Hangi site aga kullanıcı id ne bi de temsilci varsa yazayımBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha
Maçı bulamadım benEnişte az önce yarım adım rolling yaptık nerdeydin sen
Yazalım hangi siteBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha
Bro nasılsın biraz daha iyi misin iyi görüyorum bir kaçtır seniEnişte az önce yarım adım rolling yaptık nerdeydin sen
Enişte ben bile zor buldumMaçı bulamadım ben
Odemediler mi hala bunlarBeyler hep beraber bi saldirsak mu sunlara faydası olur mu. 1 saati geçti artık ha