- 24,652
- 7,896
- 113
Hayır sen nasıl düştünLa nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣
Hayır sen nasıl düştünLa nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣
La baktım millet odaklanmış buraya bi ara yapmıştım bunu ulan baktım herkes takip ediyordu o ara bida deneyim dedim silmeswm millet takipkicektiLa nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣
Düşme AhmedimHe bitti iyimi oynamamissin gelmezdi
ShshhshashshshsyaLa sen neyi sayiyin gardaşim 🤣🤣🤣
O kadar sitede oynadım işleme alınan çekimi üye isteğiyle iptal ettiremedim hicEden çok kanka
Ulan varya evi inlettimAhhaah 🤣🤣 hucum ribaundu diyor adam
Putin mi2 atis
Bende diyorum kupon yok niye sayıyor millet 🤣La baktım millet odaklanmış buraya bi ara yapmıştım bunu ulan baktım herkes takip ediyordu o ara bida deneyim dedim silmeswm millet takipkicekti
Caddebet yaptım benO kadar sitede oynadım işleme alınan çekimi üye isteğiyle iptal ettiremedim hic
Sildim sonrasında baktım ahmet maçı takip ediyor dedim işin sonu kötü olcakBende diyorum kupon yok niye sayıyor millet 🤣
el feneri açık yazmıyordu ordan anlamamız gerekiyordu aqHahahahha uln ya bide ss alırken hesapta para yok diye kırptım
Trump knkPutin mi
Ooo zenginEşref duş alıyorum ben ödül istemem ama takibe yetisirim cenabet takip etmek yakışmaz bize hahaha
Reis bakıyorum foto benim lan ben nasıl yaptım diyorum isime baktım da farkettim🤣🤣Hayır sen nasıl düştün![]()
Açıktı abiler beni niye salak gibi gösteriyorsunuzel feneri açık yazmıyordu ordan anlamamız gerekiyordu aq
Yalnız 80 sayı çıkarsa üzer 😄Ulan varya evi inlettim