- 20,849
- 7,838
- 113
Hahahah iyi benden beteri varmış bende arıyorum maço sjjsjsOynamadinmi o maca
Hahahah iyi benden beteri varmış bende arıyorum maço sjjsjsOynamadinmi o maca
La nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣O eşrefin fakeydi dost
İlk çeyrek bitti mi kralHücum robandi sayi
Valla ben mal gibi sayfimLa nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣
Olm avatara kadar aynıydı nicke bakmadıkLa sen nasıl düştün tongaya ya ben farklı kişiler bekliyordum 😀
Hahahahha uln ya bide ss alırken hesapta para yok diye kırptımIlan ahhahahaha bende yedim maço arıyorum
He bitti iyimi oynamamissin gelmezdiİlk çeyrek bitti mi kral
HahahhahahaOlm avatara kadar aynıydı nicke bakmadık
Ama saymadık ahmet gibi
Ahmet hala sayıyor biri durdursun şunu
Bende düştüm duşa gidiyordumYemin ederim ben yazdım sandım . Ulan ben ne ara yaptım bunu dedim son anda fark ettim 🤣🤣🤣
La aç kaldı millet aççç 😂😂ona da hak berİlk çeyrek bitti mi kral
Ahhaah 🤣🤣 hucum ribaundu diyor adamOlm avatara kadar aynıydı nicke bakmadık
Ama saymadık ahmet gibi
Ahmet hala sayıyor biri durdursun şunu
İlan tongaya düşürdün biziHahahahha uln ya bide ss alırken hesapta para yok diye kırptım
Eden çok kankaBunlar nasıl kumarcı arkadas 🤣🤣🤣 işleme alınan çekimin nezaman iptal edildiği görüldü Joe helal olsun sazanlar belli oldu 🤣🤣🤣
Düşmeyen tek ben mi varım 🤣🤣🤣La nerden aklına geldi arkadaş hepimiz düştük ben bile ya 🤣🤣🤣
Tamam o zaman Max 20 dk brom30 dk dur bekleme reism izin verilmiş yazıyor bunlarda bekleme yerine
Bir arkadaş vardı sen üst oynamıştın dün kuruuuu diyordu AMK hahahahaAhhaah 🤣🤣 hucum ribaundu diyor adam