Televizyonda sen burda sen @EşrefTEK80 güzel bölüm olmuş izliyoruz@Enişte abii ve çok sağlam bi arkadaşıma 50k borç verdim kendimi garantiye aldım. Bu bultenlerde falan var ya mahvolurduk valla 🤣🤣 en azından 20 gün sonra 50k param var cepde
Televizyonda sen burda sen @EşrefTEK80 güzel bölüm olmuş izliyoruz@Enişte abii ve çok sağlam bi arkadaşıma 50k borç verdim kendimi garantiye aldım. Bu bultenlerde falan var ya mahvolurduk valla 🤣🤣 en azından 20 gün sonra 50k param var cepde
4 sene önce 20k kazanıp 10k borç vermiştim bi öğretmen arkadaşa. Ayda 2k 2k ödemişti. Kumarcı adam eline fazla para geçince borç verir@Enişte abii ve çok sağlam bi arkadaşıma 50k borç verdim kendimi garantiye aldım. Bu bultenlerde falan var ya mahvolurduk valla 🤣🤣 en azından 20 gün sonra 50k param var cepde
Sorma kral ya herkes kötü bu aralar, inşallah bir an önce toparlanmak nasip olur, yoksa gidişat iyi değil. Yıllarin Eniştesini bile pert eden bu kumar bizimle top gibi oynar Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyimKral durumlar kötü hiç şans yok 2 aydır
Bol şanslarBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
4 nala açıldım geldim sol kulvardanDört gözle kuponu bekliyoruz
Atılan sayıları saymak için duvarları yumrukluyorum şu an
Reis hep çok hızlı oderdi bunlar aramızda bir şanssız var galiba 😀😀. Limit vardı reisim bizi çok rezil ederdi o durum. O yüzden cektikÇekim yapıyorsun da kanka ödemeleri 40 dk bulur
Borç verdiyse sıkıntı emanet ettiyse sıkıntı yok4 sene önce 20k kazanıp 10k borç vermiştim bi öğretmen arkadaşa. Ayda 2k 2k ödemişti. Kumarcı adam eline fazla para geçince borç verir
O siteye ugramazsin artık dayiReis hep çok hızlı oderdi bunlar aramızda bir şanssız var galiba 😀😀. Limit vardı reisim bizi çok rezil ederdi o durum. O yüzden cektik
Bol sans esref ilk defa senjn roll takip etvem kazanç olursa dm yakar misin benimReis hep çok hızlı oderdi bunlar aramızda bir şanssız var galiba 😀😀. Limit vardı reisim bizi çok rezil ederdi o durum. O yüzden cektik
Reis keşke daha fazlası gelse elimizden. En kötü geçen gün dün idi 14 kişiye ulasabildik dün de 😀😀Eşref şansı daim olsun hemen hemen hergun 5 6 kişi goruyor valla
Bi kaç kez dedim dolar alayım fon alayım vs vs. Ertesi gün bozdum zararına hepBorç verdiyse sıkıntı emanet ettiyse sıkıntı yok
Beni beklemişDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini
O kadar takip ettik daha bizim ki yanmadı hele bi dur 🤣Bol sans esref ilk defa senjn roll takip etvem kazanç olursa dm yakar misin benim
🤣🤣Bi kaç kez dedim dolar alayım fon alayım vs vs. Ertesi gün bozdum zararına hep
50k diyon abi kumara Basar kaybederiz zorumuza gitmez ama alacagimizi babamizda olsa alamazsak kan çıkar 🤣🤣🤣Borç verdiyse sıkıntı emanet ettiyse sıkıntı yok
Olur mu öyle şey bromDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini
Önemli olan senin kasanın iyi gitmesi gerisi kolay hallediyorsunReis keşke daha fazlası gelse elimizden. En kötü geçen gün dün idi 14 kişiye ulasabildik dün de 😀😀