- 14,450
- 12,129
- 113
Hayırlısı be gülümBizim mesai şafak vakti başlar
Hayırlısı be gülümBizim mesai şafak vakti başlar
Hahahah reis ona mı dikkat ettin be 🤣🤣 karanlıkta oturmayı seviyorum. Sigara icecegim zaman da feneri açıyorum 😀😀Bu fener niye hep yanıyor reis sende
El feneri açık yine @Valenciennesİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
Sefte bekliyorum he ilk defa denedik bitiğiz diye yok istiyor ki elime bıçağı alayım yolda önüme gelene sallayımBende hep kod bekliyorum o an yetişemiyorum hahaha
AahahahahahausHahahah reis ona mı dikkat ettin be 🤣🤣 karanlıkta oturmayı seviyorum. Sigara icecegim zaman da feneri açıyorum 😀😀
Kral durumlar kötü hiç şans yok 2 aydırAhmet eski totemcilerdendir işi sinan63 den öğrendi bir ara erhan21 e özendi roll açmaya başladı baktı ki papuc pahalı eski işine geri döndü boşuna dememişler Taş yerinde ağır diye
Enişte hiç sorma millet koddan iyi vuruyor biri diyordu ki sadece JoJobet günlük kod kovaliyorim bakiyem 30 k hahaha meslek edinmiş mkSefte bekliyorum he ilk defa denedik bitiğiz diye yok istiyor ki elime bıçağı alayım yolda önüme gelene sallayım
@Ahmetdeveci düşmanım gelYok reis bu arkadaş değil. Foruma yeni katilmis galiba hatta senle tartisan ya şimdi geldi aklıma 🤣🤣
Elim ayağım titriyor benimde komşuDört gözle kuponu bekliyoruz
Atılan sayıları saymak için duvarları yumrukluyorum şu an
Ya bir şey olacağı yokta işte 6 saate gidiyor paylaşmadı şaka gibi gerçekten şimdi tam bırakcaz paylasıcakEnişte hiç sorma millet koddan iyi vuruyor biri diyordu ki sadece JoJobet günlük kod kovaliyorim bakiyem 30 k hahaha meslek edinmiş mk
Dewam mı reisYok reis bu arkadaş değil. Foruma yeni katilmis galiba hatta senle tartisan ya şimdi geldi aklıma 🤣🤣
Adam elektrik çok gelmesin diye fener açıyorEl feneri açık yine @Valenciennes
Yine 1 adet atar bugunYa bir şey olacağı yokta işte 6 saate gidiyor paylaşmadı şaka gibi gerçekten şimdi tam bırakcaz paylasıcak
Bana borç vermedi burdan o mana çıkıyor 😂 abi ve arkadaş bildiği çok sağlam birine borç vermiş@Enişte abii ve çok sağlam bi arkadaşıma 50k borç verdim kendimi garantiye aldım. Bu bultenlerde falan var ya mahvolurduk valla 🤣🤣 en azından 20 gün sonra 50k param var cepde
Beklerler yaDostlar ayıp olmuş oldu size de bıraz kusura bakmayın olur mu çekim gelsin hemen halletcem kupon işini