- 5,042
- 2,086
- 113
Kanka takılmam öyle şeylere isim soyisim atmayı unuttum orhana ona 4 saat sonra döndüm yalan olduk adam müsait değil sorun yok dedim sağolsun esrefe verecektik zaten ama işim çıktıSen gündüz kazandın nasıl alamadin
Kanka takılmam öyle şeylere isim soyisim atmayı unuttum orhana ona 4 saat sonra döndüm yalan olduk adam müsait değil sorun yok dedim sağolsun esrefe verecektik zaten ama işim çıktıSen gündüz kazandın nasıl alamadin
Reis eşref onlara koyu için limit koyuyorlarEşref ne yaptın kral roll dışında milyon falan mı vurdun bu siteler ne diye limit koyuyor
Katılım var mı reis
Hugobet yok muİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
Helalİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
28 k dunundu galiba yol vermisler sanaİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
Bu fener niye hep yanıyor reis sendeİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
GeldimBu ne durgunluk nerde bu millet ya 😀😀
Ahmet eski totemcilerdendir işi sinan63 den öğrendi bir ara erhan21 e özendi roll açmaya başladı baktı ki papuc pahalı eski işine geri döndü boşuna dememişler Taş yerinde ağır diye
Size doyum olmaz sizin mesai başladı bol şans Allahu teala yar ve yardımcınız olsun.Başkanın aklını bulandırma 2 mizi de göndermesin dağa
Betmarino betco muyduİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477
Bende hep kod bekliyorum o an yetişemiyorum hahahaAmini bahtini silkelicem matbet hesabını aldık çocuktan kod atar da belki bir rüzgar olur diye dün 7-8 defa kod atmış site saat 15.47 den beri kod atmadı yani elimizi attığımız yeri kurutuyoruz
Bizim mesai şafak vakti başlarSize doyum olmaz sizin mesai başladı bol şans Allahu teala yar ve yardımcınız olsun.
Geçmiş olsun enişte bahtımiz karaAmini bahtini silkelicem matbet hesabını aldık çocuktan kod atar da belki bir rüzgar olur diye dün 7-8 defa kod atmış site saat 15.47 den beri kod atmadı yani elimizi attığımız yeri kurutuyoruz
Bende bekliyorum enişte kodu kaç saattirAmini bahtini silkelicem matbet hesabını aldık çocuktan kod atar da belki bir rüzgar olur diye dün 7-8 defa kod atmış site saat 15.47 den beri kod atmadı yani elimizi attığımız yeri kurutuyoruz
Ohİyi bari hemen izin vermişler 🤣🤣Ekli dosyayı görüntüle 904477