- 14,450
- 12,129
- 113
Ok kib bye.Tamamdır teşekkürler
Ok kib bye.Tamamdır teşekkürler
Track vardı bide oda iyiydiHahaha
Bekliyoruz dostDostlar bütün maçlara limit koymuş k
Site çekeyim şunu başka yere atayım geliyorum hemen. Zaten İsrail ligine oynicam iy bitti onunda. Zaten
Baya iyi rollcü oTrack vardı bide oda iyiydi
Bu işte bi israil var ama neyseDostlar bütün maçlara limit koymuş k
Site çekeyim şunu başka yere atayım geliyorum hemen. Zaten İsrail ligine oynicam iy bitti onunda. Zaten
Başkanın aklını bulandırma 2 mizi de göndermesin dağaYükseklik eğitimini boşuna mı aldık. E biz boşuna mı burdayız babayiğit
Oraya oynama dostum İsrail'in herşeyini protesto ediyoruzDostlar bütün maçlara limit koymuş k
Valla iyi saydı ödül aldı sabah yok şuan ortada biz ödül kazandık isim soyisim atmadık işimiz çıktı valla 😂😂Baya iyi rollcü o
Sen sağlık bakanımısınOraya oynama dostum İsrail'in herşeyini protesto ediyoruz![]()
Kola içiyordum boğazıma dizdin apoOraya oynama dostum İsrail'in herşeyini protesto ediyoruz![]()
Eşref ne yaptın kral roll dışında milyon falan mı vurdun bu siteler ne diye limit koyuyorDostlar bütün maçlara limit koymuş k
Bol bol şanslar
Yok reis bu arkadaş değil. Foruma yeni katilmis galiba hatta senle tartisan ya şimdi geldi aklıma 🤣🤣
AFAD koordinasyon merkezin de çaycıyımSen sağlık bakanımısın
Sen gündüz kazandın nasıl alamadinValla iyi saydı ödül aldı sabah yok şuan ortada biz ödül kazandık isim soyisim atmadık işimiz çıktı valla 😂😂
Bizi cagirmadi bak olmadiBı Ahmet vardı gündüz rolde surekli takip yapıyordu nerde o kardes Allah için ya 😀😀 gelsin hemen yanimiza şansını versin
Milyon vurmadık ama özellikle voleybol çoğu maçta bende de limit oluyorEşref ne yaptın kral roll dışında milyon falan mı vurdun bu siteler ne diye limit koyuyor