O zaman kazanmış mı oluyor enişte algıda eksikliğimiz vardaDayıııı adam zaten kasa 9 hedef 30 demiş zaten tutan kuponu attı
🤣😂 woonn yazıyonuz
O zaman kazanmış mı oluyor enişte algıda eksikliğimiz vardaDayıııı adam zaten kasa 9 hedef 30 demiş zaten tutan kuponu attı
🤣😂 woonn yazıyonuz
Ooo hoşgeldin vinççi KemalWon be won
Bence mantıklı neden olmasın olsun yani hakkıdır hakan tapanın tçBence direkt çeksin 18 kişi 500 atsın konu kapansın.
Teşekkür ederim dost heryeri kovaliyorimHarbi emekçisin varya her yerdesin helal olsun, şu kumara bulaşmamış olsan dünyanın gotune elli kere parmak atmistin
Eşref baba sabah ki roll sana verecektim işim çıktı adama isim soyisim veremedim 4 saat sonra geldim ama müsait değil üstü ödül gitti 😂😂😂Bugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
Uyumuyor herif inanılmazHarbi emekçisin varya her yerdesin helal olsun, şu kumara bulaşmamış olsan dünyanın gotune elli kere parmak atmistin
Takip edilen kupona yazılır zaten tutmuş kupona yazmanın mantığı nedir o zaman ben sana 6 ay önce tutan kuponu atayım ona da won çeekkkO zaman kazanmış mı oluyor enişte algıda eksikliğimiz varda![]()
Dayı dur kafamız güzel zaten beynimizi yakmaOoo hoşgeldin vinççi Kemal
Bir gün parkta oturuyorum bir dayı geldi
Bu numarayı kaydetsene bana dedi bilmiyorum
Yazdım ne diye kaydedeyim dedim
Greyderci tahir yaz dedi 🤣😂
Bol şans başlayalım bromBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
Sağol dostUyumuyor herif inanılmaz
Yükseğe alışık olman lazımDayı dur kafamız güzel zaten beynimizi yakma
Bak buda mantıklı şimdi taşlar yerine oturuyor teşekkürler enişteTakip edilen kupona yazılır zaten tutmuş kupona yazmanın mantığı nedir o zaman ben sana 6 ay önce tutan kuponu atayım ona da won çeekkk
Harikasın kardeşim başarılarının devamını diliyorumBence mantıklı neden olmasın olsun yani hakkıdır hakan tapanın tç
HahahaBı Ahmet vardı gündüz rolde surekli takip yapıyordu nerde o kardes Allah için ya 😀😀 gelsin hemen yanimiza şansını versin
Tamamdır teşekkürlerHarikasın kardeşim başarılarının devamını diliyorum
Yükseklik eğitimini boşuna mı aldık. E biz boşuna mı burdayız babayiğitYükseğe alışık olman lazım