- 1,699
- 8,068
- 113
Bu ne sessizliktir ve millet uyuyami kaldı napti
Birdaha Houston maçını oynamam perişan etti biziBı Ahmet vardı gündüz rolde surekli takip yapıyordu nerde o kardes Allah için ya 😀😀 gelsin hemen yanimiza şansını versin
GeldikBu ne sessizliktir ve millet uyuyami kaldı napti
Bakiye geçmesini bekliyorum reis. Yav dur bı acele ettirme yahu 🤣🤣@EşrefTEK80 soğutmadan gönder kral
Fırından çıksın taze tazeBakiye geçmesini bekliyorum reis. Yav dur bı acele ettirme yahu 🤣🤣
2 sağlam adım güzel analiz yap dayıBakiye geçmesini bekliyorum reis. Yav dur bı acele ettirme yahu 🤣🤣
Bolşans eşrıBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
Bol şans @EşrefTEK80 seni bekliyordumBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..
Won be wonDayıııı adam zaten kasa 9 hedef 30 demiş zaten tutan kuponu attı
🤣😂 woonn yazıyonuz
Bencede won kaldı 1 adım gelirse giderizWon be won
Harbi emekçisin varya her yerdesin helal olsun, şu kumara bulaşmamış olsan dünyanın gotune elli kere parmak atmistinOlsun sevindik be
Bence direkt çeksin 18 kişi 500 atsın konu kapansın.Bencede won kaldı 1 adım gelirse gideriz
Bol şanslar reisBugün maçlar ve bülten çok kötü asla yatırım yapilmaz dostlar.. betmarino da kalan 2900 TL ile deneme yaptım öyle kombine tuttu. Hedefe ulaşırsak 5 dosta özelden ulaşırız..