Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 9K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Bıkmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,343
12,861
113
O kadar yazdım cvb vermesinde niye mesaj yszuyon lan küfür olunca dokundu mu bu kadar adamsınız işte
Boş yapma birader . bu zamana kadar bir çok roll gördüm hakkıyla teslim eden bir kaç insandan birisidir Eşref. Herkes kazansın diye uğraştı adam çamur atma durduk yere . Adam kazanınca hani bana kaybedince toz oluyorsunuz ne iş ?

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,707
1,603
113
Boş yapma birader . bu zamana kadar bir çok roll gördüm hakkıyla teslim eden bir kaç insandan birisidir Eşref. Herkes kazansın diye uğraştı adam çamur atma durduk yere . Adam kazanınca hani bana kaybedince toz oluyorsunuz ne iş ?
2 gün önce bana verdi 500 yeminle 2500 faturam vardi o parayla 7 k yaptım 1 liram yoktu faturamı ödedim sevdiğime hediyeler aldım çiçek aldım o kdar iyi geldik çok dua ettim eşref teke normalde büyük para değil de 500 ama nerden nereye geldi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,184
95,478
113
Eşref biz hariç herkesi gönderdi adadan ne çok severmiş abisini yap bakalım bi rakı masası adada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...