- 28,282
- 26,383
- 113
Su kari bi banami itici geliyorDoğru yeni nickim nasil
Su kari bi banami itici geliyorDoğru yeni nickim nasil
Ben soruyu yanlış anladımBurda en kötüsünün borcu 100k dan başlıyor 2.5m gidiyor
İyi dedin kral @bedof34 baş tacısınHerkes tamam bir sen eksiktin kral
He valla diğeri daha iyi mal cigdemSu kari bi banami itici geliyor
Biz sabahki ekip temizdikYatirimin gecmesini bekliyorum.. ama harbi aramizda cenabet var galiba bu seferde siteye geçmesini bekliyoruz 🤣🤣
What 🤔😆İyi dedin kral @bedof34 baş tacısın
Dedim ya şu wasil konuya girdiği ilk dk yazdım herşey oldu şimdi ilk kuponda deliği tutmazYatirimin gecmesini bekliyorum.. ama harbi aramizda cenabet var galiba bu seferde siteye geçmesini bekliyoruz 🤣🤣
Ben ce gürdalın kardeşi daha iyiHe valla diğeri daha iyi mal cigdem
Ayıp oluyor ama reissss🤣🤣Su kari bi banami itici geliyor
En azından zeytin var ben kuru ekmek yedimApo senin yüzünden karnım acıktı evde yarım ekmek ile 50 günlük zeytin var @wasil mutlu musun
Oraya bi 150k yazmanızı rica edeceğimBurda en kötüsünün borcu 100k dan başlıyor 2.5m gidiyor
O daha iyi kasa saglamBen gürdalın kardeşi daha iyi
Nicki değiştiremezsin ahmetim avatar demek istedın sanırımDoğru yeni nickim nasil
Tek şansımiz @sinansrml63 eğer o gelirse hedefe ulaşma imkanımız yüksek olur başkada birşey demiyorumDost şansı yaver gitse 3 4 adıma bakar 25 k
Yanlış yere yazdın galiba broLa ömer
TM degistirdim bakın yeni nickim daha bomba olacakProfili değiştir sikerler
25 e ters takla atar burasiBurda en kötüsünün borcu 100k dan başlıyor 2.5m gidiyor
Onu burda söyleyemeyiz rtük ceza yazar yada başkanım gelsin sadettin yeterBen soruyu yanlış anladım
Seninki ne kadar yazmış
438 k da bendenOraya bi 150k yazmanızı rica edeceğim