116.5 kalan 56Şimdi kaldı 56 mı barem 116.5 muydu 117.5 mu
Burda 20 kere yazdım ona dinlemedi bizi şindi 2 per 45 atarsalar eşrefi dövün@EşrefTEK80 niye per oynamadın laaaa
İlk per üst al dedik alsa şuan kazanmıştık116.5 kalan 56
Sorma yaBurda 20 kere yazdım ona dinlemedi bizi şindi 2 per 45 atarsalar eşrefi dövün
Valla bir dostumuz habire söyledi cesaret edemedim cleavand a 29.5 üstü. Ahh ahh@EşrefTEK80 niye per oynamadın laaaa
Ev oynayarsa dep oynamazsa sıçışSorma ya
Sağlık olsunnnBurda 20 kere yazdım ona dinlemedi bizi şindi 2 per 45 atarsalar eşrefi dövün
Ya olm Allah kitap karıştırmayın ya nerden biliyon vahiy mi geldi yaBu maç rahat rahat gelir buraya yazıyorum eşref de allahın şahidi maç sonu da clevland üstü girin
Bende 3 kere ilk per üst dedim eşref çiftValla bir dostumuz habire söyledi cesaret edemedim cleavand ay 29.5 üstü. Ahh ahh
Kanka öyle de çok kötü başladı ama nerden bilebiliriz kiİlk per üst al dedik alsa şuan kazanmıştık
İyi misin kardeşimay n’oluyo noluyo
Boşverrrrrr clevland takim üstü yada diğer maça saklaValla bir dostumuz habire söyledi cesaret edemedim cleavand a 29.5 üstü. Ahh ahh
Kısmet kısmet kaçana değil gelene bakValla bir dostumuz habire söyledi cesaret edemedim cleavand a 29.5 üstü. Ahh ahh