Hahahaah iftira lan ne zaman darladık sadece kokoreç istedikWasil enişte joequanqa bunlar
Hahahaah iftira lan ne zaman darladık sadece kokoreç istedikWasil enişte joequanqa bunlar
Ahhahahaah canın yiyimBırak şimdi wasili 80k çeken adamlara şans parası yok
Bu iyilik sana sıratı geçirtir kankaSize bir tüyo vereyim bu iyiligime karşılık hayır duanızı alırım. New York maçında milos bridges 6 üçlük atar 17 oranı var parası olan ufak denesin
Kardeşim sen hep darlıyon darlıyon sonra konudan çıkıyon suç bize kalıyorHahahaah iftira lan ne zaman darladık sadece kokoreç istedik![]()
Apo görüp görebileceğiniz en tehlikeli adamlardan birisidir enişte 🤣Bırak şimdi wasili 80k çeken adamlara şans parası yok
80k kaf dağının görünen yüzü arka planda daha neler var nelerBırak şimdi wasili 80k çeken adamlara şans parası yok
HshshhshshsKim darlıyor muro isim ver
DemeSize bir tüyo vereyim bu iyiligime karşılık hayır duanızı alırım. New York maçında milos bridges 6 üçlük atar 17 oranı var parası olan ufak denesin
Bol şanslar üzmeyecek kadar dene. Bazen çıldırdirdigi an oluyor umarim o gün bugündürBen deneyeceğim kral
AminnBol şanslar üzmeyecek kadar dene. Bazen çıldırdirdigi an oluyor umarim o gün bugündür
AynenAcleye gerek yok iyi maç olsun garanti olsun saçma sapan maçlardan gitmeyelim
Kazandırsam bende atarım bi 300/500 o maça . Adamın ortalaması neBol şanslar üzmeyecek kadar dene. Bazen çıldırdirdigi an oluyor umarim o gün bugündür
Biz lodosta sobayı yakıp uyuyoruz bize tehlike sökmezApo görüp görebileceğiniz en tehlikeli adamlardan birisidir enişte 🤣
Knk dur la adam alınacak şimdi ayıp olur şaka makaNeyse beyler eşref tek ben çift okey
Enişte beni tanımıyor dayioğliApo görüp görebileceğiniz en tehlikeli adamlardan birisidir enişte 🤣
OhaNeyse beyler eşref tek ben çift okey
Bende atacam en azında heyecan olurKazandırsam bende atarım bi 300/500 o maça . Adamın ortalaması ne
Eşref bize alınmaz be dost tanıyordur biziKnk dur la adam alınacak şimdi ayıp olur şaka maka