Olacakİçimizde en umutsuz hep ben olurum ama hala bu maç için gayet güzel Umut var bende olacakmış gibi ve bu maç dan sonra uçuşa gececekmisiz gibi his var. Bunlarin maçlarında %90 , favori olan takimin perlerde 29-30 attığı oluyor. 4 sayı gerideyiz haremde . Bakalım görelim ama ben umutluyum
3. çeyrek 25-30 arası bskkıyorumİçimizde en umutsuz hep ben olurum ama hala bu maç için gayet güzel Umut var bende olacakmış gibi ve bu maç dan sonra uçuşa gececekmisiz gibi his var. Bunlarin maçlarında %90 , favori olan takimin perlerde 29-30 attığı oluyor. 4 sayı gerideyiz haremde . Bakalım görelim ama ben umutluyum
Bencede 3 veya 4 birinde 30 atacak evİçimizde en umutsuz hep ben olurum ama hala bu maç için gayet güzel Umut var bende olacakmış gibi ve bu maç dan sonra uçuşa gececekmisiz gibi his var. Bunlarin maçlarında %90 , favori olan takimin perlerde 29-30 attığı oluyor. 4 sayı gerideyiz haremde . Bakalım görelim ama ben umutluyum
Benim adım zaten umut hep söylerim ben varsam 1-0 geriden gelip kaznaırsınızİçimizde en umutsuz hep ben olurum ama hala bu maç için gayet güzel Umut var bende olacakmış gibi ve bu maç dan sonra uçuşa gececekmisiz gibi his var. Bunlarin maçlarında %90 , favori olan takimin perlerde 29-30 attığı oluyor. 4 sayı gerideyiz haremde . Bakalım görelim ama ben umutluyum
Mantıklı oynuyorsun yani güzel maçlar seçiyorsun ancak şansta lazım dost. Şansın var senin ama nazara geliyorsun benceİçimizde en umutsuz hep ben olurum ama hala bu maç için gayet güzel Umut var bende olacakmış gibi ve bu maç dan sonra uçuşa gececekmisiz gibi his var. Bunlarin maçlarında %90 , favori olan takimin perlerde 29-30 attığı oluyor. 4 sayı gerideyiz haremde . Bakalım görelim ama ben umutluyum
MAŞALLAHÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol şansÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol şanslarÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Bol bol şanslar dostumÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
Haydi halledelimÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...
BurdayımmmmmÇinlilerde kaybettiğimiz 7k yı geri aldım hemde 1k ile Ekli dosyayı görüntüle 905008 🤣🤣 devammm...