- 10,346
- 11,434
- 113
1
Kesene bereket eşref tek adam adam mmmm merkez bankası gibi adammmmmmDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
Reis toplu dm aç garanti olmayanlar bilsin kendini takip etsin. Kesene bereketDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
Çorbalar dağıtılsınDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
Resmi wonnDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
@keskin4455 de varsa listede güzel olur rakı içen insanı severiz 😁kesene bereket bol kazançlar