- 18,686
- 5,790
- 113
Wonn
MetingsssssKanka ne kadar etıket o kadar crkılıs sansı @EşrefTEK80 wonnnn etıket
Her pardon o zaman gelmedi 😁69-82 halen
Kokusunu alıyorlarHiç olmayan kişiler geldi ne güzel hoşgeldiniz 😁
Eyv dost geç kaldık zatenDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
Cok cok saol knk 🙏🙏🙏Dostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
İşte budrrrrrDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim
25 etiket attım çekilişten amorti çıkar mı Metin HocamKanka ne kadar etıket o kadar crkılıs sansı @EşrefTEK80 wonnnn etıket
kesene bereket bol kazançlarDostlar komple. 12-13 dost var . 10 kişi garanti. 3 dostu da eklemek için bir kupon daha atıyorum buraya kendine dm gelmecek olan dostlar takip de kalsın gelirse onlara da ulaşacam. 10 kişinin ödülünü hemen hallediyoruz bekletmeyelim