- 18,681
- 5,789
- 113
Rahat gelir umarim
Helal enişte dm açık kırmızı olurmuBurdayım be konuda roll bitti de dmlerde bitiremedik daha 😁
Az atmislar ilk ceyrek2. Çeyrek bi mucize olsun 60 sayı çıksa
Çok azmış, değmez günde 5 kişiyle kavga edip onlarca makale yazamam.Sen ol günlük 5k vereyim sana üstü kurtarmaz bize de anca 50 kalıyor
Hayırdır dost gömü mü buldunBurdayım be konuda roll bitti de dmlerde bitiremedik daha 😁
Başka maç yok kiLetonya maçı bende, @Malatyali44 sen diğerini al yoksa gözlerim yandı takip edemiyorum 😁
Boşa sağlama.Bol şans. İlk kez katılım sağlayalım umarım gelir![]()
Hayırdır enişte vurdun muBurdayım be konuda roll bitti de dmlerde bitiremedik daha 😁
Aha enişte tim 😁😁Burdayım be konuda roll bitti de dmlerde bitiremedik daha 😁
Yine bomba bir açıklamayla geri döndü 😁Sen ol günlük 5k vereyim sana üstü kurtarmaz bize de anca 50 kalıyor
Eşrefi tek bırakmayalım diye uğraşıyoruz dost dostları paralı adam ne zaman yalnız bırakmış sen konusHayırdır dost gömü mü buldun
Var var geri dönüp oku tekrarBaşka maç yok ki
O zaman işimiz zor desene dostBoşa sağlama.
Dünden konuda 5 mesajı olan adamı yazmış sinan sağolsun. Dünkü bol şans yazanlar bitince sıra gelir
@sinansrml63 7. Mesajıö benıde lısteye alırmsınBoşa sağlama.
Dünden konuda 5 mesajı olan adamı yazmış sinan sağolsun. Dünkü bol şans yazanlar bitince sıra gelir
Aha bayılırım kupon 😁 bol şans diliyorum dostumSon adım dostlar gelirse 10 kişiye daha 500.. herkes kazansın ulannn😀😀Ekli dosyayı görüntüle 892437