http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,067
30,845
113
La ne kadar angut adamsin kavga yerine bi ki sayi yazwan alma sirasi sendeydi sana da 50 krre vrrdirmistuk ama boş adamsin her zaman bos kalacan senden 1 tl bile gecmemis bana ama senin gibi sinyalciye defakarca kazandirdim @Enişte haksiz miyim
Sana gecmemıs mı ulan 3 gun acım dedın 500 attım utanmaz herıf

Enişte

Başkan’ın Tatile Gönderdiği Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
85,438
93,144
113
Bende son zamanlar da kendime hakim olamayıp sürekli ban yemeye başladım ama bu insanlara suan baktığım zaman neden bosu boşuna ban yiyorum diye kendimi sorguladım birak eniste bosver sal gitsin bos yere kendini sinir etme bu insanlar için değmez çünkü
Ya çoğu kişi yazmaktan çekiniyor küfürleşirim banlanırım diye de kimisine de söyleyecek abi itin makata sokup çıkaracaksın ben ön plana atıyorum orda kendimi bana hemen sallamaya başlıyor 2 kelime üstüne gidince zaten özü o adamın 3 maymunu oynuyor ödüller aksın diye alamayınca yandın çok gördük burda millete dilenci deyip Dm den mesajlarını okuduğumuz adamları sakince takılsın herkes işte gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...