http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,705
17,926
113
Adam rol açmış kupon yapıyor uzun yada kısa sürer isteyen takip eder isteyen etmez kazandığı zaman gereginide yapıyor neden saldiriliyor anlamıyorum
Ben burda hiç sevmedigim adamda rol açsa canı gönülden kazanmasını isterim
Şunu anladım olumsuz yorum yapanlar eminim kıskanıyor lar başka sebeb yok
Tek dost canı gönülden kazanmani istiyorum şansın güzel bahtım açık olsun
İt ürür kervan yürür yürü ne Tek dost
Bak iyi başlamışsin ama bok gibi bitirmissin birader. Yeri geldi sıgara parası bulamadık yeri geldi bu arkadaşın rol sonunda kazandığı parayı tek zara attık. Kumarci adam kumarcınin nesini kıskansın. Bugün olur yarın olmaz. Senin bu yazdığından da ödülü garantileme çabasından başka bişey göremiyorum zira bomboş bir şekilde bitirmissin yazıyı

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,317
7,219
113
Hadi başlıyor maç dağılın ortalığı bize bırakın lütfen 😁

abree

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,317
7,219
113
Kamerunun bol atması lazım valla Libya dan bi beklentim yok benim

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,534
13,958
113
Bak iyi başlamışsin ama bok gibi bitirmissin birader. Yeri geldi sıgara parası bulamadık yeri geldi bu arkadaşın rol sonunda kazandığı parayı tek zara attık. Kumarci adam kumarcınin nesini kıskansın. Bugün olur yarın olmaz. Senin bu yazdığından da ödülü garantileme çabasından başka bişey göremiyorum zira bomboş bir şekilde bitirmissin yazıyı
Yani şu kelimeyi senden beklemezdim neyse senide yok sayarız iyi formlar

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
52,845
17,886
113
Sınan sen anladın bosver sımdı enısteyı
La ne kadar angut adamsin kavga yerine bi ki sayi yazwan alma sirasi sendeydi sana da 50 krre vrrdirmistuk ama boş adamsin her zaman bos kalacan senden 1 tl bile gecmemis bana ama senin gibi sinyalciye defakarca kazandirdim @Enişte haksiz miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...