- 14,373
- 7,237
- 113
Yok müdür altAlalim ordan bi sayi atamayan cezayir basketimi
Yok müdür altAlalim ordan bi sayi atamayan cezayir basketimi
Takip et umudunu kesme 😄Bi ben kaldım 😁
Bol şanslarAz önce ödülü alan 8 arkadaş hariç 25k ulasirsak 5 dosta bir daha ödül verelim bol şans beylerEkli dosyayı görüntüle 892358
Son öeyrek kurutma yapıcaz şimdiSon 30 saniye de 8 sayı oldu şaka gibi 😀. Kadınlar bu ama ne olur bilinmez bakalim
Listede öncelikler var miSon 30 saniye de 8 sayı oldu şaka gibi 😀. Kadınlar bu ama ne olur bilinmez bakalim
bol şanş totemdeyizzAz önce ödülü alan 8 arkadaş hariç 25k ulasirsak 5 dosta bir daha ödül verelim bol şans beylerEkli dosyayı görüntüle 892358
Enişte rakı susus kaldiAnarşist mi yani hocam meali nedir bunun
Bana nisantasina yollayin onu ancuez ve sebastianla duyarli nazik sevecen iyi biri olarak geri yollarim sizeZaten dm lerde olumsuz cevsp verildigi zaman forumda satasiyorlar
Aman deme tek dost rakı balık dedikSon 30 saniye de 8 sayı oldu şaka gibi 😀. Kadınlar bu ama ne olur bilinmez bakalim
🤣🤣Enişte rakı susus kaldi
Soydas birazdan raki time basliyor caktirma 1 saateEnişte rakı susus kaldi
Gonderek dayı 😄Bana nisantasina yollayin onu ancuez ve sebastianla duyarli nazik sevecen iyi biri olarak geri yollarim size
Ben tek rakıya da razıyımAman deme tek dost rakı balık dedik
Maçı bulamadım reis 🤣Son 30 saniye de 8 sayı oldu şaka gibi 😀. Kadınlar bu ama ne olur bilinmez bakalim