- 14,756
- 7,592
- 113
Eşrefin her konuda o muhabbetten uyarı geliyo o yüzden reis sana özel değilBeni ilk defa uyardın reis noluyor bir şey bile demedim listeci oluyormu nasıl oluyor dedim ilk defa bu arkadaşın rolüne katıldım o yüzden
Eşrefin her konuda o muhabbetten uyarı geliyo o yüzden reis sana özel değilBeni ilk defa uyardın reis noluyor bir şey bile demedim listeci oluyormu nasıl oluyor dedim ilk defa bu arkadaşın rolüne katıldım o yüzden
Asıl sana helalHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Anladım güzel açıklaman için teşekkürler kardeşimEşrefin her konuda o muhabbetten uyarı geliyo o yüzden reis sana özel değil
Kesene bereketHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
12 de bolsans yazdım 6 saat oldu
Tebrikler kralHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Eşref kesene bereket ödül gelmemiştir.
Ulaş ulaş rabbim daha çok versin.Helall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
HahahahahahBana dm den sana ulaştı mı yazmayın artık. Eşref yazdı sanıyoruz 🤣
Gene aglıyoeAllah belanızı versin 29-27 8-0 seri yiyor kolsuzlar
Enişte boyun devrilsin hemi@Shellac var daimon kafa tatili yapıyor
Diye diye devirdin bizi rahatlaEnişte boyun devrilsin hemi
Enişte sevdigimizden yazıyoruz kötü niyetimiz yok seviliyorsunDiye diye devirdin bizi rahatla