- 5,012
- 2,547
- 113
188
Kolay gelsin wonnn oldu ama yinede sen bilirsin reis75 109
Gürdal veya profesördür kardo@sinansrml63 esrefin listecisi kim kanka
Ne sayiyon badi ekrem bitti
Yooo 4 saniye varMac bitti
Ne demek daim olsun kazancın reiss kesene bereket şimdidenHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Bravo hoca +3 yapmışsın yineHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Kesene bereket kankam 12 den berı saydıkHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Kral emekçiyi ( @sinansrml63 ) unutmaHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Kesene bereket dostHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
TeşekkürlerHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.
Beni ilk defa uyardın reis noluyor bir şey bile demedim listeci oluyormu nasıl oluyor dedim ilk defa bu arkadaşın rolüne katıldım o yüzden
Tebrikler hocamHelall bee.. herkesin emeğine yüreğine sağlık dostlar. 8 kişiye özelden ulaşıyoruz. Tekrar emeğinize sağlık.