- 19,539
- 13,768
- 113
Uzasin beyler yoksa yok
Zor amaUzasin beyler yoksa yok
5 dakka mı, ben biraz erken bitiriyorum genelde dost 😂Yapacak adam saniyesinde yapar reis ne lafı eğer ne büker. Ben de her zaman öyledir. Akşama randevu vermek zaten bi garipti. Umarım gelir paylaşımını yapar. Yapmazsa da sıkmayın canınızı. Zaten beş dakika sonra alıp kaybedecektiniz. Öyle avunun![]()
Sende erken gelme sorunu var o zaman kanka5 dakka mı, ben biraz erken bitiriyorum genelde dost 😂
Dağıtım niyetin yoksa yaz daha iyileri sizin olsun bitsin gitsin. Nedir yani bu zevki nerede onu anlamaya çalışıyorum. Yoksa canımızı sıkacak bir durum yok dost. Mavrasini yapar geçeriz.Yapacak adam saniyesinde yapar reis ne lafı eğer ne büker. Ben de her zaman öyledir. Akşama randevu vermek zaten bi garipti. Umarım gelir paylaşımını yapar. Yapmazsa da sıkmayın canınızı. Zaten beş dakika sonra alıp kaybedecektiniz. Öyle avunun![]()
Neyse dur sen yine de niyetini bozma kanka belki bu aralar gelir bir iki saat daha gelmezse o zaman siteme başlarsın akşam demişti çünkü 😂😂Dağıtım niyetin yoksa yaz daha iyileri sizin olsun bitsin gitsin. Nedir yani bu zevki nerede onu anlamaya çalışıyorum. Yoksa canımızı sıkacak bir durum yok dost. Mavrasini yapar geçeriz.
Düzenli olmadığından kankam ahhahqSende erken gelme sorunu var o zaman kanka
Daha iyileri sizin olsun Beyler, iyi akşamlarDağıtım niyetin yoksa yaz daha iyileri sizin olsun bitsin gitsin. Nedir yani bu zevki nerede onu anlamaya çalışıyorum. Yoksa canımızı sıkacak bir durum yok dost. Mavrasini yapar geçeriz.
ödedim ödedim.sakalli cook şukur kartlarida takla attirdim kasayida patlattim kafa rahat sagol.dusundugun icin arif efendi@Proletarya faturani ödedin mi dost. Bak tüm forum olarak merak içerisindeyiz.
Ödediği nerden de belli enişte öğlen dmyi kapattı demişti şimdi o öyle diyince baktım açmış. Parayı bitirince açmış aslan yürekli kardeşim. Kesesi dert görmesin.ödedim ödedim.sakalli cook şukur kartlarida takla attirdim kasayida patlattim kafa rahat sagol.dusundugun icin arif efendi
Muhasebe kullanmadım şu ana kadar 😃😃Sen benim muhasebeye ugrarsin elbet sefaa 😂😂