Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 / Kasa 8K Hedef 30K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qguzh4nn0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,539
13,768
113
Uzasin beyler yoksa yok

Hercai07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,049
468
83
Son periyota geldimi atmıyorlar

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,673
10,657
113
Yapacak adam saniyesinde yapar reis ne lafı eğer ne büker. Ben de her zaman öyledir. Akşama randevu vermek zaten bi garipti. Umarım gelir paylaşımını yapar. Yapmazsa da sıkmayın canınızı. Zaten beş dakika sonra alıp kaybedecektiniz. Öyle avunun :)
5 dakka mı, ben biraz erken bitiriyorum genelde dost 😂

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,712
13,651
113
Yapacak adam saniyesinde yapar reis ne lafı eğer ne büker. Ben de her zaman öyledir. Akşama randevu vermek zaten bi garipti. Umarım gelir paylaşımını yapar. Yapmazsa da sıkmayın canınızı. Zaten beş dakika sonra alıp kaybedecektiniz. Öyle avunun :)
Dağıtım niyetin yoksa yaz daha iyileri sizin olsun bitsin gitsin. Nedir yani bu zevki nerede onu anlamaya çalışıyorum. Yoksa canımızı sıkacak bir durum yok dost. Mavrasini yapar geçeriz.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,384
12,057
113
Dağıtım niyetin yoksa yaz daha iyileri sizin olsun bitsin gitsin. Nedir yani bu zevki nerede onu anlamaya çalışıyorum. Yoksa canımızı sıkacak bir durum yok dost. Mavrasini yapar geçeriz.
Neyse dur sen yine de niyetini bozma kanka belki bu aralar gelir bir iki saat daha gelmezse o zaman siteme başlarsın akşam demişti çünkü 😂😂

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,384
12,057
113
ödedim ödedim.sakalli cook şukur kartlarida takla attirdim kasayida patlattim kafa rahat sagol.dusundugun icin arif efendi
Ödediği nerden de belli enişte öğlen dmyi kapattı demişti şimdi o öyle diyince baktım açmış. Parayı bitirince açmış aslan yürekli kardeşim. Kesesi dert görmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...