- 41,207
- 31,520
- 113
Ifsa oldunNoldu la
Ifsa oldunNoldu la
ağlama len pislikAhmet kardeşim ne ima etmeye çalışıyorsun derdin ne dün bişey demedik sana güldük geçtik paramı geldi bana aldığım parayı @Calypso13 dosta verdik getirbet bonusunu çeksin diye he konuyada rol takibine gelmedik.
Severiz bende karabaglardayim dostumKsk gokhanm
Sen ötede ağla bi kere rinabete 80tl yatıranlar sağdan aynayaağlama len pislik
Bas tacisin goruselm bi gun ✋✋Severiz bende karabaglardayim dostum
Noldu sana 180k silinince herkese sataşmaya başladın dostağlama len pislik
Ne ifsasiIfsa oldun
5k çektik yeterSen ötede ağla bi kere rinabete 80tl yatıranlar sağdan aynaya
Metinide alip gelecem karsiyakada vapurdan salacam onu körfeze 🤣Ksk gokhanm
yok dost o beni bilir çok eskiden tanırım ipneyiNoldu sana 180k silinince herkese sataşmaya başladın dost
Stüdyoda gergin anlarAhmet kardeşim ne ima etmeye çalışıyorsun derdin ne dün bişey demedik sana güldük geçtik paramı geldi bana aldığım parayı @Calypso13 dosta verdik getirbet bonusunu çeksin diye he konuyada rol takibine gelmedik.
Hahah😂😂Metinide alip gelecem karsiyakada vapurdan salacam onu körfeze 🤣
Ulan lan bırak 5k ne 180k ne o acı ancak bi 180k çekim yapınca geçer5k çektik yeter![]()
illa ki yine vururuz la az mı vurduk malaUlan lan bırak 5k ne 180k ne o acı ancak bi 180k çekim yapınca geçer
Yok be kardo yanlış anlaşılma oldu düzeltiriz bizim aramız bozulmazStüdyoda gergin anlar
Metini alacaksan yanına sağlam bir kredi kartı al dost. Dostumuz yemek diyince dayanamıyorMetinide alip gelecem karsiyakada vapurdan salacam onu körfeze 🤣