- 46,143
- 12,836
- 113
Gönlü güzel abim benim 🤗Gel pasam hic sorun yok karsiyakdym
Gönlü güzel abim benim 🤗Gel pasam hic sorun yok karsiyakdym
Degil Sokakda vereym 😂😂Demirköprü mü
95 ten almış zaten kalan 49 bol sans46da devre olmuş maç gelebilir @EşrefTEK80
Uzakmis kardo ya ben bucadayimGönlü güzel abim benim 🤗
Çift lavaş olsun dost. Yalnız sos istemem, vıcık vıcık çok hoşuma gitmiyor, içine az biraz yeşillik ve patates yeterli. Turşu da tadını bozuyor sanki. Yanına da acı biber sartıyla iyi olur dostÇift lavaş mı tercih ederdiniz üstad
Enişte horoz çiftliği kapandı mı 😁95 ten almış zaten kalan 49 bol sans
Tamam brocan30 kisi 1 k meto 😂😂
Bi ihtimal95 ten almış zaten kalan 49 bol sans
Sos bol olucak kanka bole masaya damlıcak lavası sürtüp alıcan ordanÇift lavaş olsun dost. Yalnız sos istemem, vıcık vıcık çok hoşuma gitmiyor, içine az biraz yeşillik ve patates yeterli. Turşu da tadını bozuyor sanki. Yanına da acı biber sartıyla iyi olur dost
Çin çıkmadı diye mahkemeye verdi bizi üstte tazminat açtı, borçlu çıkardı bizi dost. Cin çık dedim çıkmayinca ben girip çıkarayım dedim şimdi suçum var mı benim@Malatyali44 dost bugün bir hoca arayışı vardı forumda sana yonlendirdik. İşi yaptıysan komisyonu unutma bizim. Gelci senin çözemeyeceğin büyü yoktur evelallah
Dur dayiii aciz zaten yapmaaSos bol olucak kanka bole masaya damlıcak lavası sürtüp alıcan ordan
Ulan ne zurna dürümmüş meto sabahtan beri yazdun yazdın durdun milletin canı çektiSos bol olucak kanka bole masaya damlıcak lavası sürtüp alıcan ordan
Ahmet reklam yaptı 😁Bilgilendirme: Vakif Faktoring (VAKFA) 12-13-14 Kasim tarihlerinde 14,20 TL fiyattan halka arz ediliyor. Taleplerinizi VakifBank Mobil/internet bankaciligi ve tum subelerimizden iletebilirsiniz. MERSIS: 0922003497000017 B001
Değerlendirenlere bol şans 🤣🤣
Icıne bole ısırdıkca sıvrı bıberden koycan ısırrken kagıdını ısırcaksın ole yıceksınUlan ne zurna dürümmüş meto sabahtan beri yazdun yazdın durdun milletin canı çekti
Eşreften aldığın paralar bittikçe geliyon ha anlamadım sanma 🤣Ulan ne zurna dürümmüş meto sabahtan beri yazdun yazdın durdun milletin canı çekti
Dost bu devirde cin değil vicdan çıksa, mahkeme yine seni borçlu yazar 😂Çin çıkmadı diye mahkemeye verdi bizi üstte tazminat açtı, borçlu çıkardı bizi dost. Cin çık dedim çıkmayinca ben girip çıkarayım dedim şimdi suçum var mı benim
Herkes yolundaBilgilendirme: Vakif Faktoring (VAKFA) 12-13-14 Kasim tarihlerinde 14,20 TL fiyattan halka arz ediliyor. Taleplerinizi VakifBank Mobil/internet bankaciligi ve tum subelerimizden iletebilirsiniz. MERSIS: 0922003497000017 B001
Değerlendirenlere bol şans 🤣🤣
Cek elini parmagin kopacakkk 😂😂😂😂Icıne bole ısırdıkca sıvrı bıberden koycan ısırrken kagıdını ısırcaksın ole yıceksın
Ben kaçar bu meto ızdırap bilader karnımız zaten aç eve geldik şimdi zurna dürümü düşünüp mercimek içerizIcıne bole ısırdıkca sıvrı bıberden koycan ısırrken kagıdını ısırcaksın ole yıceksın