- 19,539
- 13,768
- 113
Kumara atacak paramiz yok ama kardeslerimizi agirlayacak durumumuz var meto o kdr da olmedik ✋Kanka sıfırım dıyorsun neyle agırlıcan adama ne ısmarlıcan
Kumara atacak paramiz yok ama kardeslerimizi agirlayacak durumumuz var meto o kdr da olmedik ✋Kanka sıfırım dıyorsun neyle agırlıcan adama ne ısmarlıcan
İyim baciko senden nbrabim naber
Artanı sen yersın kankammm@Malatyali44 dostumuz zurna işinde iyi dost çözer senin işi. 44 cm yalnız onun zurnalar büyük gelmesin sana
En azından kazanınca yollamış reisBu forumdan birine toplam 30k civarı yolladım o da bana 25k civarı kazandıkmı paslastik sürekli . Adamına denk gelirse öder 😃
Ulan zurna durum dıyorum ısmarlasana kumar mı buKumara atacak paramiz yok ama kardeslerimizi agirlayacak durumumuz var meto o kdr da olmedik ✋
Ben valla birine güzellik yaptım burda cebimdeki son parayı attım oynasın diye kaç kez. Batırdı her seferinde laf etmedim. Bana 300 400 attı kendi 30 40k almasına rağmen. Bi de lafını yaptı attığı paranın. Bana sağlam adam denk gelmiyo pek
Tavuğu bol olsun metincim, duble severim benArtanı sen yersın kankammm
😂😂😂 @Byusufoglu buraya gel 😂😂Ulan zurna durum dıyorum ısmarlasana kumar mı bu
Çift lavaş mı tercih ederdiniz üstadTavuğu bol olsun metincim, duble severim ben
Ben ısmarlarım param oluncaTavuğu bol olsun metincim, duble severim ben
Yokmu delıkanlı zurna koyucak masaya😂😂😂 @Byusufoglu buraya gel 😂😂
Gelirim bak iki adımlık yok acim zatennGel izmire ben agirlayaym kardesmi varolasn 🙏
Yanmda olsan arabay bindirr gotururdm seni zurnaciya 😂😂😂Yokmu delıkanlı zurna koyucak masaya
Muroo olsaydı şimdi ısmarlardı sanaYokmu delıkanlı zurna koyucak masaya
iyi bende çok teşekkür ederim ☺İyim baciko senden nbr
5 kısı 50k aynenYanmda olsan arabay bindirr gotururdm seni zurnaciya 😂😂😂
Gel pasam hic sorun yok karsiyakdymGelirim bak iki adımlık yok acim zatenn
Demirköprü müGel pasam hic sorun yok karsiyakdym
30 kisi 1 k meto 😂😂5 kısı 50k aynen