- 16,240
- 8,529
- 113
14 30 da mı çekmiş ilkini o zaman ben bişeyler yiyim dolapta 1 tane yumurta kalmış olması lazım haşlayıp yiyim de 3 saat daha yaşama enerjim olsun8 saat se 22.30 oluyo ahmoo
14 30 da mı çekmiş ilkini o zaman ben bişeyler yiyim dolapta 1 tane yumurta kalmış olması lazım haşlayıp yiyim de 3 saat daha yaşama enerjim olsun8 saat se 22.30 oluyo ahmoo
Ne zaman kazanç oldu ki dostum 😁 hepimiz batık gemiyiz 😁Patladik 🤣🤣
İlkini almışÖdeme geldi mi orda
Yarisinida bize bol olmaz dost 😂14 30 da mı çekmiş ilkini o zaman ben bişeyler yiyim dolapta 1 tane yumurta kalmış olması lazım haşlayıp yiyim de 3 saat daha yaşama enerjim olsun![]()
okİlkini almış
gitti@Metings1905 bu rolling ne oldu dost
Belli olmaz daha maçın sonuna çok varPatladik 🤣🤣
Bu forumdan birine toplam 30k civarı yolladım o da bana 25k civarı kazandıkmı paslastik sürekli . Adamına denk gelirse öder 😃🤣 şurda herhangi biri dese ki 35k faturanı ödeyeyim. Bi tek başkana okey derim. O da 0a 500 dolar basıp aldıysa @Enişte Var mıdır öyle huyları sen bilirsin
naberBelli olmaz daha maçın sonuna çok var
Ne demek dostum tabi ki biz hiçbir zaman tek yemedik. Beeeeen ekmeğimi böldüm de yediim diye geziniyorum şu an evin içinde cem karaca gibiYarisinida bize bol olmaz dost 😂
Sen benim muhasebeye ugrarsin elbet sefaa 😂😂Bu forumdan birine toplam 30k civarı yolladım o da bana 25k civarı kazandıkmı paslastik sürekli . Adamına denk gelirse öder 😃
İyiyim sen nasılsın
Kanka bosver rolu sımdı zurna lazım@Metings1905 bu rolling ne oldu dost
Gel izmire ben agirlayaym kardesmi varolasn 🙏Ne demek dostum tabi ki biz hiçbir zaman tek yemedik. Beeeeen ekmeğimi böldüm de yediim diye geziniyorum şu an evin içinde cem karaca gibi
Kanka sıfırım dıyorsun neyle agırlıcan adama ne ısmarlıcanGel izmire ben agirlayaym kardesmi varolasn 🙏
abim naberGel izmire ben agirlayaym kardesmi varolasn 🙏
Ben valla birine güzellik yaptım burda cebimdeki son parayı attım oynasın diye kaç kez. Batırdı her seferinde laf etmedim. Bana 300 400 attı kendi 30 40k almasına rağmen. Bi de lafını yaptı attığı paranın. Bana sağlam adam denk gelmiyo pekBu forumdan birine toplam 30k civarı yolladım o da bana 25k civarı kazandıkmı paslastik sürekli . Adamına denk gelirse öder 😃
profil değişimi 😁Kanka bosver rolu sımdı zurna lazım
@Malatyali44 dostumuz zurna işinde iyi dost çözer senin işi. 44 cm yalnız onun zurnalar büyük gelmesin sanaKanka bosver rolu sımdı zurna lazım