- 3,232
- 1,027
- 113
5341 kankaBen kendiminkini görüyorum zaten enişte mesele o değil. Ben seni 90 görüyorum ama aslında 95 ya. Benim etkileşimi de ben 5341 görüyorum siz kaç görüyosunuz onu merak ettim bişe olduğundan değil yani
5341 kankaBen kendiminkini görüyorum zaten enişte mesele o değil. Ben seni 90 görüyorum ama aslında 95 ya. Benim etkileşimi de ben 5341 görüyorum siz kaç görüyosunuz onu merak ettim bişe olduğundan değil yani
Aynı görüyoruzBen kendiminkini görüyorum zaten enişte mesele o değil. Ben seni 90 görüyorum ama aslında 95 ya. Benim etkileşimi de ben 5341 görüyorum siz kaç görüyosunuz onu merak ettim bişe olduğundan değil yani
0Paralı kara konusmaları ne kadar cektın la
Guzel hedıye verdı trx olarak saolsunİlk 10 bin mesajı emreyagmur yaptı konu açmıştı orda başladı o muhabbet sonra devam etti
Ben yeni geldim biliyorsun ki dost bazılarına dert olmuşuz beni görünce gerilirim artıyor@Metings1905 bugünün Forum raporunu verir misin kardeşim, dağıtım kavga kaos rolling ne varsa bilmek istiyorum
EfendımMetinnnnnn
Tavuk nerde metinn kahvaltı yapmadıkEfendım
Hep biseyler istiyor mussun ya ondandırBen yeni geldim biliyorsun ki dost bazılarına dert olmuşuz beni görünce gerilirim artıyor
2000 bin benden3000 mesaj borç verebilecek arkadaş varmı 😂😂😂
?Hep biseyler istiyor mussun ya ondandır
Saolsun @Byusufoglu ac bıraktı bugun bızıTavuk nerde metinn kahvaltı yapmadık
Yaparsın be ne olacak3000 mesaj borç verebilecek arkadaş varmı 😂😂😂
Ne biliyim o gün konun geçti ya dm den felan yaziyormussun
Tskrlr Hatun kardeşimdayım naber
Abi çekmiş mi kalitedenSaolsun @Byusufoglu ac bıraktı bugun bızı