Eldekini de yemiştir dayı rulet oynayan adama para dayanmazGeliyormuş vuruyormus masaya
Ben battım diye
Eldekini de yemiştir dayı rulet oynayan adama para dayanmazGeliyormuş vuruyormus masaya
Ben battım diye
Kirmiziya bas sen birader 😂😂😂Elmas bozdurma tusu nerdeydi bulamadim
🤣 şurda herhangi biri dese ki 35k faturanı ödeyeyim. Bi tek başkana okey derim. O da 0a 500 dolar basıp aldıysa @Enişte Var mıdır öyle huyları sen bilirsinAhmetimin faturası ödenecek daha hayır gelir yalan söylüyorsunuz nayır nolamaz yusuf gelecek
Nerden hatirladin onuKirmiziya bas sen birader 😂😂😂
Baskana mesaj atcan brooNerden hatirladin onu
Yapay zeka var forumda Ahmet kardeş sen başkana etiket atmasanda başkanın adı geçince görüyor mesajı ayağımızı kaydıracaksın bizim🤣 şurda herhangi biri dese ki 35k faturanı ödeyeyim. Bi tek başkana okey derim. O da 0a 500 dolar basıp aldıysa @Enişte Var mıdır öyle huyları sen bilirsin
Valla dayanmıyor 1m de olsa dayanmaz 5m deEldekini de yemiştir dayı rulet oynayan adama para dayanmaz
He ben baska bi olayi diyon sandimBaskana mesaj atcan broo
Kötü bişey demedim enişte sen diyordun rulet oynuyor diyeYapay zeka var forumda Ahmet kardeş sen başkana etiket atmasanda başkanın adı geçince görüyor mesajı ayağımızı kaydıracaksın bizim
O olayi bos koy😂 sen baskana yazHe ben baska bi olayi diyon sandim
Bilemeyiz 😁Kötü bişey demedim enişte sen diyordun rulet oynuyor diye
Olmuş 5 k darısı başımaElmas bozdurma tusu nerdeydi bulamadim
Daha çok var bizlerinOlmuş 5 k darısı başıma
Haydaa iş başkana sinyale kadar gittiyse durum vahim demektir 🤣🤣 şurda herhangi biri dese ki 35k faturanı ödeyeyim. Bi tek başkana okey derim. O da 0a 500 dolar basıp aldıysa @Enişte Var mıdır öyle huyları sen bilirsin
Olur be o daDaha çok var bizlerin
Yok be kanka işin şakası o. Ben burda bi tek @Metings1905 ye sinyal yaparım😅 Hee şöyle
Haydaa iş başkana sinyale kadar gittiyse durum vahim demektir 🤣
Ban kokusu alıyorumHaydaa iş başkana sinyale kadar gittiyse durum vahim demektir 🤣
Elbet olucakkOlur be o da